HESTE TIL SALG

Klik her 
Bent ved stalden
 

Arkiv - december 2010

Godt Nytår

Godt Nytår fra Bent Olsen til staldens hesteejere, samarbejdspartnere og venner

Jeg ønsker staldens hesteejere, samarbejdspartnere og venner et Godt Nytår, idet jeg takker for samarbejdet i 2010, og ser frem til nye udfordringer i næste sæson.

Bent

God julestemning i stalden med fremvisning af heste

Gæster ved julearrangementet i Bent Olsens stald, julen 2010

Udsnit af dagens mange gæster med blikket rettet mod fremvisningen af heste. I alt 25 blev vist frem. Foto: Styles-OK

Staldens hesteejere, venner og tætte forbindelser trodsede vinterkulden, og mødte talstærkt op i stalden søndag d. 19. dec.

Det traditionsrige veldækkede bord med alskens godter, krydret med boblevand og et smukt juletræ, dannede rammen om endnu et vellykket julearrangement, hvor dagens højdepunkt var forlagt til gårdspladsen med fremvisning af et udsnit af staldens mange gode heste.

Man kunne mærke på træneren, at det ikke var uden stolthed, at han fremviste næste års store pontentiale, - ikke kun staldens seneste tilkomne, de to-årige, men også mange af de øvrige hestekræfter, som stalden rummer.

Gæster ved julearrangementet i Bent Olsens stald, julen 2010

Årets traditionsrige julearrangement bød foruden et veldækket bord på et spændende indblik i den kommende sæson. Foto: Styles-OK

Gæster ved julearrangementet i Bent Olsens stald, julen 2010

Julestemning i stalden. Foto: Styles-OK

Et særsyn ved staldens
 	julearrangementer at se Klampenborg Galopbane badet i sne

Et særsyn ved staldens julearrangementer at se Klampenborg Galopbane badet i sne. Foto: Styles-OK

Hest udbydes på anparter

Ud over det selskabelige samvær og præsentation af heste, benyttede Bent også lejligheden til at reklamere for at tegne anpart i en af staldens nye to-årige, en brun hingst, født den 24. marts 2009, erhvervet på auktion i Sverige i oktober måned.


To årig hingst, født 2009, ejet af Bent Olsen, udbydes på anparter

To årig hingst, født 2009, udbydes på anparter. Hesten har en interessant afstamning: Jeune Homme (USA)/ Nureyev - Alydariel e Alydar.

Invitation til julestue hos Bent Olsen

invitation til julestue hos Bent Olsen 2010

På billedet: Tears Go By og Freja, henholdsvis 1. og 2. i det klassiske løb Mowerina, 24. maj 2010. Foto: Burt Seeger

Hæder til stalden

Lørdagens Awardfest på Klampenborg bød på hæder til stalden. Galopsport.dk skriver bl.a.:

Elusive Time blev årets 2-årige hest

"De dansktrænede 2-årige heste leverede igennem hele 2010 en række storartede resultater på de skandinaviske hovedbaner, og derfor stod kampen om titlen som Årets 2-årige Hest på forhånd helt åben.

Vinderen af kategorien blev saudi arabisk-ejede Elusive Time, der i Bent Olsens varetægt vandt fem af sine syv starter, heriblandt en historisk double i de to største 2-årsopgør i Skandinavien - Norsk Kriterium på Øvrevoll og Vinterfavoriternas Pris på Täby.

Elusive Time fortsætter nu karrieren hos Francisco Castro på Jägersro, men alligevel kunne træneren der stod bag de historiske resultater med hesten i år, modtage prisen på vegne af Jafar Al Ghitani". Tekst: Filip Zwicky.

Nyheder siden august 2010 kan ses under Arkiv