HESTE TIL SALG

Klik her

Bent Olsen
Bent ved stalden

Arkiv - november 2010

5 af staldens heste er nomineret til Klampenborg Awards 2010

Som træner er jeg stolt over at se 5 af staldens heste være blandt de nominerede til Klampenborg Awards 2010. Vi påskønner, at stalden har så mange fine heste at gøre godt med. Trods vinterens kommen ser jeg allerede nu frem til sæsonen i 2011.

Stalden er repræsenteret i alle fire kategorier med følgende heste:

Årets 2-årige 2010

 • Elusive Time
 • Karakorun

Årets 3-årige 2010

 • Boxing Day

Årets ældre hest 2010

 • Master Chef

Årets handicapper 2010

 • Master Kid

På gensyn lørdag d. 4. dec. kl. 18 på Klampenborg Galopbane / hilsen Bent

Karakorun kan

Karakorun vinder for anden gang på Täby Galoppbane

Karakorun vinder for anden gang på Täby Galoppbane.
Foto: Stefan Olsson

Karakorun gjorde det igen på Täby Galoppbane søn d. 21. nov.! Vandt endnu et prestigeløb Svealandlöpning over 1200m på dirt track, og fik tilskrevet præmiekontoen med 150.000 svenske kroner. Fra lågerne gik op og til målstregen blev passeret lå hoppen i front med Jacob Johansen på ryggen under vejrforhold som var alt andet end ønskelige med en våd bane, og en temperatur tæt på nulpunktet.

Da unge Marc Elsborg i maj 2009 fik sin nyindkøbte 2-års hest Karakorun hjem fra Irland drømte han og hans familie næppe om at de ved sæsonens afslutning kunne indkassere fem sejre, to andenpladser og en tredjeplads ud af ni starter foruden en stor sum præmiepenge på knap en halv million danske kroner, plus Racing Post Bonus’er på 20.000 engelske pund. Det hører til sjældenhederne, at man er så heldig. Dertil skal siges, at hesten var dyr i indkøb, men dette er ikke altid et parameter for at hesten vil klare sig godt.


Marc Elsborg med familie har al 
	mulig grund til at smile. Her indfanget under søndagens sejrsceremoni på Täby Galoppbane, Stockholm. Marc yderst til højre

Marc Elsborg med familie har al mulig grund til at smile. Her indfanget under søndagens sejrsceremoni på Täby Galoppbane, Stockholm. Marc yderst til højre.
Foto: Stefan Olsson

Marc virker beskeden af natur, så det vil næppe gå ham til hovedet, at han nu befinder sig blandt årets mest vindende hesteejere. Vi ønsker endnu engang Marc og hans familie et stort tillykke, og ser frem til at Karakorun også i 2011 får gode løb, heraf flere, der rækker ud over hestens hidtil længste distance på 1350m.

Med Karakoruns sejr fik stalden den smukkeste udgang på årets løb i Sverige, og vi må også her nævne tapre Elusive Time som kunne indkassere en trejdeplads i samme løb.

Startende heste – uge 46

Nedenfor ses en liste over staldens starterklærede heste til den kommende uge.
Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade baneprogrammet til den pågældende dag.

21-11 Täby

 • 1. løb Svealand - Löpning, 1200m: Karakorun, Elusive Time

Vilde minutters venten i spænding

Azincourt side om side med sin værste konkurrent på Jägersro Galoppbane 14. nov. 2010

Azincourt side om side med sin værste konkurrent på Jägersro Galoppbane 14. nov. 2010. Azincourt nærmest kameraet.
Foto: Stefan Olsson

Spændingen steg til uanede højder efter at målstregen var passeret i årets sidste løb Fairyhouse-Löpning over 1730m dt på Jägersro Galoppbane, hvor staldens Azincourt blev omdrejningspunktet for dramatiske minutter i opgøret om vinderpladsen i skarp konkurrence med svenske Mensajera. Det var umuligt at se, hvilke af de to heste som kom først over målstregen. Dommen faldt ud til Azincourts fordel som vinder af 9. løb.

For ejerne af Azincourt og for stalden må minutterne forinden dommernes afgørelse have taget sig ud som evigheder, for det tog lang tid førend resultatet forelå. Store penge stod på spil med en 1. pris på 45.000 S kr foruden en bonuschek på 10.000£. Dertil ærespræmie fra Skånes Galoppsällskap.

Bent Olsen havde forinden løbet udtalt, at han forventede Azincourt med helt fremme.

Azincourt kom dårligt fra start med mange meter til den nærmeste konkurrent, men formåede at indhente det tabte i en spejlglat, regnvåd bane med jockey Elione Chaves på ryggen. Stalden ønsker ejerne af Azincourt, Stein Modahl, Norge, og Henrik Villadsen, hjerteligt tillykke.

For historieinteresserede kan det være interessant at vide, at navnet Azincourt forpligter. Azincourt, egentlig Agincourt på engelsk, er stedet i det nordlige Frankrig, hvor engelske Henry d. V.'s hær i 1415 nedkæmpede franske Karl d. VI's tropper efter en langvarig konflikt imellem England og Frankrig.

Startende heste – uge 45

Nedenfor ses en liste over staldens starterklærede heste til den kommende uge.
Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade baneprogrammet til den pågældende dag.

Sæsonfinale på Jägersro Galopbane
	søndag d. 14. november 2010

Sæsonfinale på Jägersro søn d. 14. nov.

14-11 Jägersro kl. 13.00 Sæsonfinale – Svenskt Kriterium

 • 1. løb Götalant-Löpning, 1200m: Hongkong Blade
 • 4. løb The Curragh-Löpning, 1200m: Green Surprise
 • 5. løb Punchestown-Löpning, 1200m: Esselde, Saphira Street
 • 9. løb Fairyhouse-Löpning, 1730m: Azincourt

Master Chef's 3. sejr i år

Master Chef førte fra start til mål i Malmö Hösthandicap over 1200m

Master Chef førte fra start til mål i Malmö Hösthandicap over 1200m.
Foto: Stefan Olsson

Master Chef gjorde det igen særdeles godt med jockey Jacob Johansen på ryggen under søndagens løb på Jägersro. Fra start til mål førte den tapre hest i MALMÖ HÖSTHANDICAP over 1200m, og indkasserede 125.000 Skr.

Senest Master Chef hentede en sejr var på Øvrevoll d. 15. oktober, hvor den løb i blød bane på samme distance. Ud af årets 12 løb har Master Chef hjemtaget 3. førstepladser, 3. andenpladser, og 2 tredjepladser. Samlet har hesten indtjent 1 209 861 Skr.

Et stort tillykke ønskes ejerene bag Master Chef Stald Cambre.

Startende heste – uge 44

Nedenfor ses en liste over staldens starterklærede heste til den kommende uge.
Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade baneprogrammet til den pågældende dag.

Seks af staldens heste er meldt i løb på Jägersro, Malmö, søndag d. 7. nov.

Seks af staldens heste er meldt i løb på Jägersro, Malmö, søndag d. 7. nov.

7-11 Jägersro kl. 13.00 På dagen rides bl.a. Jockeyklubbens Avelslöpning(L), Hurricane-Löpning, Derby Serien Juvenile Stayer og Malmö Hösthandicap

 • 1. løb Moonee Valley-Löpning, 1200m: Azincourt
 • 3. løb Mornington-Löpning, 1600m: Saphira Street
 • 4. løb Derby Serien Juvenile Stayer, 1730m: Gold Bridge
 • 7. løb Malmö Hösthandicap, 1200m: Master Chef, Opening Night
 • 9. løb Jockeyklubbens Avelslöpning(L), 2400m: Freja

Nyheder siden august 2010 kan ses under Arkiv