HESTE TIL SALG

Se her

Bent Olsen
Bent ved stalden


Arkiv - april 2011

Under Staldvinduet fortæller vi om staldens aktiviteter, nyheder og daglige puls. I løbssæsonen informerer vi også om kommende løb og nævneværdige præstationer.
Tidligere nyheder kan ses under Arkiv.

Irsk topafstamning til stalden

Som vi tidligere har omtalt erhvervede Bent tre heste på Breeze-up Sales på Kempton Place i marts måned. De er nu alle godt installeret i stalden og i fuld gang med træningen.


Den sidst ankomne, endnu ikke navngivet - Lot 20, er en brun hingst født 11. februar 2009 efter Majestic Missile (IRE) og ud af hoppen Go Likecrazy (GB) efter Dowsing (USA). Dette spændende afkom, som er født på Ballinahulla Stables, Irland, kostede ved hammerslag £15.000.

Se Lot 20 breeze

På auktionshuset Goffs hjemmeside er det muligt at se hesten breeze. Det sker via View Results for Ready-to-Run Sale at Kempton 29 march 2011. Find Lot 20 og klik på video-ikon til højre.


Majestic Missile (IRE), født i 2001, startede i alt 22 gange fra to til fem år, hvilket resulterede i seks sejre, fire andenpladser og to tredjepladser og en samlet indtjening på 252.000 €. Majestic Missile (IRE) Sejrene kom bl.a. i Cornwallis Stakes (Gr.3) på Ascot, Molicomb Stakes (Gr.3) på Goodwood, Prix du Petit Couvert (Gr.3) på Longchamp og Scarborough Stakes (L) i Doncaster. Desuden var han placeret tredje i Nunthorpe Stakes (Gr.1) i York. Majestic Missile (IRE) var i sin løbskarriere ”Englands hurtigste 2-års hest” og er desuden en fremtrædende 2-års beskeler. Han er nu opstaldet på Ballyhane Stud i Irland hvor bedækningsafgiften for 2011 er 4.000 €.


Dowsing (USA)

Moderen Go Likecrazy (GB) er en hoppe født i 1992 efter den amerikanske hingst Dowsing (USA) som ses her til højre. Go Likecrazy startede i alt 13 gange både på græs og all weather track. Hun vandt to gange som 2-års og var desuden placeret fire gange. I avlen er hun mor til 10 afkom, hvoraf otte har startet – og fire er vindere. Heriblandt har et afkom vundet otte gange og været placeret 28 gange med en total indtjening på £ 36.304, og et andet har fire sejre og 14 placeringer med en total indtjening på £ 20.552.

Bonusberettiget

Racing Post Yearling Bonus

Lot 20 - denne smukke og velgående hingst er berettiget til Racing Post’s Yearling Bonus på £10.000 i den forestående sæson. Så hvis man er interesseret i at se hesten arbejde eller blot høre mere, er man altid velkommen til at kontakte Bent på +45 21 46 66 28


Sæsonens første sejr

Cantenac sejrer i Stutteri Elkærs 3-Års løb

Cantenac sejrer i Stutteri Elkærs 3-Års løb. Foto: Styles-OK

Lørdag 30. april opnåede Cantenac sin anden sejr i Elkær Stutteri’s 3-Års Løb over 1800m, hvor han sejrede let med 3 længder. Forventningerne var på forhånd store, idet Cantenac sidst på efteråret 2010 ydede en toppræstation med en sejr på 5,5 længde til nærmeste konkurrent.

I samme løb leverede Irish Hawk en fantastisk præstation fra front, og sluttede som en flot tredje. Det vidner om, at Irish Hawk også er en hest vi skal holde øje med i fremtiden.

Se video af løbet her

Startende heste - uge 17. Anden del

Klampenborg 30. april kl. 14.35

 • 2. løb Maidenløb, 2200m: Esselde
 • 4. løb Dansk Jockey Club Cup, 1800m: Master Kid
 • 5. løb Elkær Stutteri 3-Års Løb, 1800m: Cantenac, Irish Hawk
 • 6. løb Klampenborg Store Sprint, 1200m: Master Chef, Opening Night, Reggae Dancer
 • 7. løb Handicap Kl 2, 1600m: Sixty Four, Smokey Storm
 • 8. løb Charlottenlund Hestehospital 3-Års Maiden, 1600m: Cut Belle, Saphira Street

I fuld gang

Efter en hektisk week-end med løb både på Klampenborg og på Jägersro, går det atter løs mandag 2. påskedag på Klampenborg Galopbane med 5 tilmeldte heste. Vi håber på, at den varslede vejrudsigt med masser af sol og varme holder, så det skrøbelige græsunderlag på Klampenborg stabiliseres.

Stalden kunne i den forgangne uge notere sig for flere gode placeringer.


Susanne Springer, hesteejer og medhjælper i stalden debuterede med Veil of Night på dansk 
	jord med en flot 2. plads, importeret fra England i 2010. Foto: Copenhagen Racecourse v/Joakim Munck af Rosenschöld

Susanne Springer, hesteejer og medhjælper i stalden, debuterede med Veil of Night på dansk jord med en flot 2. plads.
Foto: Copenhagen Racecourse v/Joakim Munck af Rosenschöld

Startende heste - uge 17

Nedenfor ses en liste over staldens starterklærede heste til denne uge.
Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade banebrogrammet til den pågældende dag.

Klampenborg 25. april kl. 12.30

 • 3. løb Påskehandicap, 1600m: Eko Renaissance
 • 4. løb 3-Års Løb, 1500m: Blue Touch
 • 5. løb Charlottenlund Hestehospitals 3-Års Maidenserie, 1800m: Cut Cool, Gold Bridge
 • 7. løb INCO AS Påske Pokalen, 2200m: Alnitak

Startende heste – uge 15

Nedenfor ses en liste over staldens starterklærede heste til denne uge.
Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade banebrogrammet til den pågældende dag.

Klampenborg 16. april kl. 14.00

 • 1. løb Seeland 3-års løb, 1600m: Silver Shine, Veil of Night
 • 2. løb Ikeyvet Maidenløb, 1800m: Hongkong Blade
 • 3. løb First Marine Cup, 1800m: Boxing Day
 • 4. løb Charlottenlund Hestehospitals 3-års Maidenserie, 1400m: Artful Dawkins
 • 6. løb Stratford-On-Avon, 1200m: Master Chef, Opening Night

Jägersro 17. april kl. 12.45

 • 1. løb Norra Skånska Regementets Minneslöpning, 1200m dt: Smart Diplomacy
 • 8. løb Stosprinten, 1200m dt: Karakorun

Præsentation af Hanna (SWE)

Hanna (SWE)

Hanna poserer for fotografen i Susanne Springers selskab, april 2011. Foto: Styles-Ok

I Lea Olsens præsentationer af staldens 2-årige, fortæller Lea denne gang om Hanna (SWE), som er opdrættet af Per Åsheim, og ejet af Stall Lillö. At dømme efter afstamning og aktuelle udvikling, er det en hoppe, vi kan forvente os meget af. Læs om Hanna.

Fotoserie fra Staldrundgang 2011

Peter Keller knipsede løs under fremvisning af staldens heste. Det er der kommet 203 billeder ud af som man kan glæde sig over.
	Foto: Styles-OK

Peter Keller knipser løs under fremvisning af staldens heste. Det er der kommet 203 billeder ud af, som man kan glæde sig over. Foto: Styles-OK

Et af forårets første sikre tegn på at ”vi er lige op over” er Peter Kellers fotoserier fra årets staldrundgang. De er nu at se på nettet under Scanrace.dk.

Billederne vækker ikke kun gensynsglæde, men er også et vigtigt arkivmateriale, såvel for os selv som for hesteejere og andre interessenter.

Hjem fra London med indkøbskurven fuld

Vindere af bonusberettigede løb kan se frem til en ekstra chek på £10.000 fra Racing Post Yearling Bonus. 
 	I 2010 vandt Bents hesteejere tre af seks bonuser i Skandinavien.

Vindere af bonusberettigede løb kan se frem til en ekstra chek på £10.000 fra Racing Post Yearling Bonus. I 2010 vandt Bents hesteejere tre af seks bonuser i Skandinavien.

Kort fortalt, så gjorde Bent storindkøb på sin tur til London med indkøb af tre heste – en hoppe og to hingste. Det skete på "breeze-up auktionen", afholdt af Goffs Ready to Run Sale på Kempton Park væddeløbsbane tirsdag d. 29. marts.

Galopsport.dk kan man læse om Skandinaviens samlede indkøb på auktionen, foruden se udvalgte videoklip af de 2-årige breeze (løbe for fulde fart).

Højere priser, stor fremgang i omsætning

I øvrigt blev auktionen en kæmpe succes for Goffs Ready to Run Sale med en stigning på 85 % i omsætning, og en stigning på 56 % i gennemsnitspris pr. hest, beregnet på solgte heste. Af 82 udbudte blev de 64 solgt på auktionen. Gennemsnitsprisen blev £25.008. Fraregner man ’ikke solgte’ var gennemsnittet på £20.000. Dagens højeste bud var på £130.000. Kilde: Goffs

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv