Bent Olsen, logo
Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen

HESTE TIL SALG

- OUT THE RING (IRE)

SE HER

Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - august 2011

Staldvinduet fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

To gode sejre i Week-enden

Dingle View lever op til sit ry som
 Flyvemaskinen, Stockholm, lør 27. aug. 2011

Dingle View lever op til sit ry som Flyvemaskinen, Stockholm, lør 27. aug. 2011. Foto: Stefan Olsson

Week-endens løb i Stockholm og Oslo resulterede i to sejre for henholdsvis Dingle View i Stockholm, og Sixty Four i Oslo.

Dingle View, som af svenskerne bliver omtalt som ”Flygmaskinen,” var den helt store favorit i Treårslöpning over 1150 m, og levede op til forventningerne med en sikker sejr med 1,5 længde. Jacob Johansen red.

Sixty Four viste sig igen fra sin bedste side som vinder af Formuesforvaltningsløpet 2011 over 1600 m i Oslo med 12 deltagere. Den 4-årige vallak vandt med 0,5 m længde. Jacob Johansen red. Vi håber på senere at kunne vise et billede af Sixty Four i Oslo.

I Gruppe 3 løbet Marit Sveaas Minneløp, også i Oslo, med en samlet præmiesum på 1,3 mill. NKK, opnåede Boxing Day en fjerdeplads, redet af Fernando Diaz, mens staldens førstejocky Jacob Johansen sad på løbets vinder Entangle.

Tillykke

STORT TILLYKKE TIL EJERE OG OPDRÆTTER:

Dingle View: Stall Cambre og Robert Berns

Sixty Four: Jens Haugaard og Stutteri HjorteboFarvel til en gentleman og en fantastisk væddeløbshest

Reventon, en af staldens superheste, har løbet sit sidste væddeløb

Reventon, en af staldens bedste væddeløbsheste,
har løbet sit sidste væddeløb. Foto: US Photo

En af staldens bedste væddeløbsheste, Reventon, har løbet sit sidste væddeløb. Det er en hest, der har givet sin ejer Lone Kaj-Nielsen og alle involverede i stalden store oplevelser gennem en fantastisk karriere.

Reventons talent blev slået fast allerede i hans første start som 2 års, hvor han vandt Petré Toddlers Trophy på den Danske Derby-dag 2008. Det var starten på en enestående 2 års sæson, som gav sejre i Opdrætningsløbet, Auktionsløbet og Dansk Kriterium 2008. Disse flotte resultater gav ham titlen som Årets 2 års hest i Dansk Galop 2008.

Som 3 års var Reventon vinder af DM i Århus, anden i Dansk 2000 Guineass, anden i Breeders på Tæby og femte i Dansk Derby. Som ældre hest har Reventon formået at gå ind i eliten og i 2010 vandt han Golden Mile (L) og Jubilæums Milen på Klampenborg. I Reventons sidste start på Dansk Derbydag blev han en flot anden i Pokalløb (L) 2011, og ved den start rundede Reventon en mill. i indtjening, og han nåede et handicap på 90.

Reventon har ikke bare været en fantastisk væddeløbshest. Har har også været en rigtig gentleman at arbejde med i hverdagen. Vi har haft Reventon fra åring, og han har altid været intelligent, og gjort sit daglige arbejde flot. Han har været en stor fornøjelse at træne.

Vi er stolte af at have trænet så god en hest som Reventon, og det er en hest, der vil blive savnet i stalden og i dansk galopsport.

Startende heste uge 34

Jägersro, onsdag den 24. august kl. 12.00

 • 1. løb: Printonan Boylöpning, 1600m: Quilboquet
 • 5. løb: Summer Fillies, 1730m: Saphira Street

Täby, lørdag den 27. august kl. 16.30

 • 2. løb: Treårslöpning, 1150m: Dingle View
 • 6. løb: Breeders Throphy Classic, 1950m: Cantenac

Øvrevoll, søndag den 28. august kl. 13.00 - Norsk Derbydag

 • 6. løb: Erik O Steens Memorial (L), 2400m: Freja
 • 7. løb: Waba Gruppens Sprintløb, 900m: Master Chef, Out The Ring
 • 8. løb: Formueforvaltningslöpet 2011, 1600m: Sixty Four
 • 9. løb: Marit Sveaas Minneløp (Gr.3), 1800m: Boxing Day
 • 10. løb: Subaru Norsk Derby (L), 2400m: Azincourt

Download baneprogrammer: Via Links - genvej til galopsporten i Skandinavien.

Herlig søndag på Klampenborg Galopbane

Efter løbsdagen  20 aug. i Aalborg som gav erindring om Derbydag 2010, kunne stalden og dens hesteejere glæde sig over en vellykket søndag på Klampenborg Galopbane. Dels viste vejret sig fra sin smukkeste side, dels blev det til tre sejre med Hongkong Blade, Master Kid og Solo. Jockey Elione Chaves sad på Hongkong Blade, Jacob Johansen på Master Kid, mens staldens lærling Marcos Robaldo var mester for at føre Solo først over målstregen. Sejrene faldt som perler på snor i løb 5, 6 og 9, idet vi ikke deltog i løb 7 og 8.

Solo, opdrættet af Jørgen Hovgaard, vinder i
Dansk Hesteforsinring 2- Års Maidenserien

To-årige Solo (tv), ejet og opdrættet af Jørgen Hovgaard, gjorde udfaldet om de unge heste til et spændende opgør. Foto: US Photo

To årige Solo fortjener den helt store overskrift efter dagens sejr i Dansk Hesteforsikring 2-Års Maidenserien. For spillerne var hun den syvende bedst betroede. Solo var ude i sit første prøveløb d. 9. juli, og var et næsten ubeskrevet blad i lighed med seks andre ustartede heste blandt feltets 12 deltagere i søndagens løb. Solo gjorde kun lidt ud af sit væsen under løbet, for først til sidst at overrumple alt og alle. For sejren indkasserede hingsten 50.000 DKK.

Fru Lone Kaj-Nielsen, ejer af Master Kid, kan endnu engang glæde sig over Master Kids præstationer, Derbyvinder 2008. Foto: Burt Seeger

Lone Kaj-Nielsen (tv), ejer af Master Kid, kan igen glæde sig over Master Kids præstationer, Derbyvinder 2008. I et benhårdt løb med topvægt viste han igen sin klasse. Foto: US Photo

Forventningerne til Master Kid er altid høje som tidligere Derbyvinder 2008. Dagens sejr er den anden i år på Klampenborg Galopbane. Hongkong Blade er ligeledes et varmt emne. For anden gang i træk med sejr i sidste uge, vinder han igen efter otte andenpladser.

Hongkong Blade glæder igen sine ejere Scandinavian Racing Team. Foto: US-Photo

Tillykke

STORT TILLYKKE TIL EJERE OG OPDRÆTTER:

Hongkong Blade: Scandinavian Racing Team og Stutteri Mink

Master Kid: Lone Kaj-Nielsen og Stutteri Hjortebo

Solo: Bente og Jørgen Hovgaard, opdrættet af Jørgen HovgaardStartende heste – uge 33

Aalborg, lørdag den 20. august kl. 14.00

 • 1. løb Aaborgs 2-års Grand Prix, 1500m: Amadeus, Releasethecracken
 • 6. løb Provinsens 3-års Serie 3. afdeling, 1800m: Silver Shine
 • 7. løb NKI Racing Arenas Ch. Stakes, 1800m: Tears Go By, Smokey Storm

Klampenborg, søndag den 21. august kl. 12.30 - 101 års Stayer

 • Prøveløb, 1100 m: Dawn Raid
 • 4. løb: Klampenborg Hesteejerforening Racing Bowl, 1400 m: Reggae Dancer
 • 5. løb: Goffs Horses in Training Sale Cup, 1800 m: Artful Dawkins, Hongkong Blade
 • 6. løb: Dansk Hesteforsikrings 2-års Maidenserien, 1300 m: Akvamarin, Borderline, Solo
 • 9. løb: Goffs Orby Sale Stayer, 2400 m: Master Kid

Download baneprogrammer: Via Links - genvej til galopsporten i Skandinavien.

Hongkong Blade endelig først

Hongkong Blade på vej mod sin første sejr, aug. 2011

Hongkong Blade på vej mod sin første sejr, aug. 2011. Foto: US Photo

Kredsen bag Hongkong Blade, Scandinavian Racing Team, har længe ventet på at Hongkong Blade kunne kaste maidentitlen af sig. Lørdag d. 13. aug. under Saturday Night Racing på Klampenborg, lykkedes det endeligt. Med næb og klør fik jockey Jacob Johansen hesten først over målstregen.

Vi undrer os, for hesten viser gang på gang klasse, men når det gælder, og den ligger i front, har Hongkong Blade det med at vente på sine konkurrenter. Nyder hesten at overlade førepladsen til sine nærmeste?

Vi har med en væddeløber at gøre, som på alle mulige måder har vist gode takter, - fra første færd. Der skulle dog 15 starter til med 8 placeringer som anden, før dagens højdepunkt indtraf. Som træner er det ikke et ukendt fænomen at have heste som kan, men som ikke vil over målstregen først.Tillykke

STORT TILLYKKE TIL EJERE OG OPDRÆTTER:

Hongkong Blade: Scandinavian Racing Team og Stutteri Mink

International omtale

International omtale - Dingle View

Det er bestemt ikke hverdagskost som dansk træner at blive omtalt internationalt. Det er ikke desto mindre tilfældet i det seneste nummer af det ansete tidsskrift Thoroughbred Owner & Breeder, august 2011, Issue 84. Baggrunden for artiklen er indkøbet af Dingle View. Vi er beæret, men også opmærksomme på, at det gælder om at fremme interessen for engelske / irske importer.

Under artiklens overskrift Olsen's operation on the charge : Dingle View can help Copenhagen based trainer make Impact abroad, funderer  artiklens forfatter over, hvilken betydning indkøbet af Dingle View kan få uden for Danmarks grænser. Artiklen kan læses online på side 26.
Startende heste – uge 32

Klampenborg, lørdag den 13. august kl. 17.30 Saturday Night Racing

 • 2. løb: First Marine Maidenløb, 1600m: Hongkong Blade
 • 3. løb: Brogaarden Handicap, 1600m: Freja, Smokey Storm
 • 5. løb: Fabella løb, 2200m: Cut Belle
 • 6. løb: Beierholm Handicap, 1800m: Eko Renaissance, King’s Dancer

Jägersro, søndag den 14. august kl. 12.00 Svensk Derby Dag

 • 4. løb: Sydsvenskan Jägersrp Cup, 3200m: Carpe Diem
 • 6. løb: Huke Longlines Champagnegalopp, 1200m: Opening Night
 • 7. løb: Tapwell Sofierolöpning, 1730m: Azincourt

Download baneprogrammer: Via Links - website til galopsporten i Skandinavien.

Parløb af Master Chef og Reggae Dancer

Master Chef skarpt forfulgt af 
Reggae Dancer søndag d. 7. sep. 2011, Klampenborg Galopbane. Foto: Burt Seeger

Master Chef (yderst til venstre) vinder, skarpt forfulgt af Reggae Dancer i et forrygende parløb, søndag d. 7. sep. 2011, Klampenborg Galopbane. Foto: US Photo

Samlet indløb staldens heste 120.000 kr i præmiesum søndag d. 7. august, fordelt på gode placeringer, heraf tre fremskudte og en enkelt sejr. Sejren tilfaldt Master Chef, skarpt forfulgt af Reggae Dancer i Indseth Investment Cup over 1300 m. Et parløb, der til sidste sekund skabte spænding om udfaldet, da de to heste bravt kæmpede side om side om førstepladsen. I sadlerne sad Jacob Johansen og Espen Ski. Smokey Storm med jockey Fernando Diaz blev noteret for en delt andenplads i Golden Mile (L) over 1600 m, hvor udfaldet tilfaldt sejren til tapre Dan Tucket. Artful Dawkins gjorde det ligeledes fortræffeligt med en andenplads i Rider Cup Spring over 1300 m, redet af Fernando Diaz. I dagens hovedbegivenhed Scandinavian Open Championship klarede Boxing Day sig bedst med en femteplads med Jacob Johansen i bøjlerne.

Vi ser frem til ny løbsuge med gensyn lørdag d. 13. august på Klampenborg, sæsonens tredje og sidste Saturday Night Race med start kl. 17.30. Søndag den 14. august gælder det Svensk Derbydag, hvor vi sender tre heste over Sundet. Se Startende heste – uge 32 ovenfor.

Startende heste – uge 31

Nedenfor ses en liste over staldens starterklærede heste til den kommende uge.
Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade banebrogrammet til den pågældende dag.

Øvrevoll, torsdag den 4. august kl. 18.00

 • 2. løb: Eivind Eckbo Legats Vandrepokal, 1170m: Opening Day

Århus, lørdag den 6. august kl. 14.00

 • 6. løb: Jydsk Sommer Sprint, 1550m: Out The Ring
 • 8. løb: Stutteri Hjortebos Valpréløb 2011, 2000m: Tears Go By

Klampenborg, søndag den 7. august kl. 12.30 Scandinavian Open Day

 • Prøveløb, 1100m: Dawn Raid
 • 1. løb: Elkær Stutteri Skandinavisk Opdrætningsløb, 1200m: Miss Pius, One Direction
 • 3. løb: INCO Ærespræmie, 1600m: Eko Renaissance
 • 4. løb: Beierholm Golden Mile (L), 1600m: Quilboquet, Smokey Storm
 • 5. løb: Rider Cup Sprint, 1300m: Artful Dawkins, Silver Shine
 • 6. løb: Dansk Hesteforsikring 2-års MaidenSerien, 1400m: Florence Craye, Majestic Dowsing
 • 7. løb: Indseth Investment Cup, 1300m: Master Chef, Reggae Dancer
 • 8. løb: Hendes Majestæt Dronningens Ærespræmie, 2400m: Sixty Four
 • 9. løb: Lanwades Stud Scandinavian Open Championship (Gr.3), 2400m: Alnitak, Boxing Day, Master Kid

En søndag med ekstra klasse

Interessen om søndagens løb på Klampenborg Galopbane d. 7. august vil især samle sig om følgende fire løb:

SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIP (Gr. 3) over 2400 m. Det eneste løb i Danmark, der har international status. I praksis betyder det, at heste uden for Skandinavien også kan deltage, som det er tilfældet i dagens løb med deltagelse fra Tyskland. Løb 9.

COPENHAGEN GOLDEN MILE (L) over 1600 m. Det store L i parentesen fortæller, at løbet er listet. Det tilkendegiver høj klasse. Det højeste er Gruppeløb, delt op i Gruppe 1, Gruppe 2 og Gruppe 3. Dagens hovedbegivenhed Scandianvian Open Championship tilhører Gruppe 3. Løb 4.

SKANDINAVISK OPDRÆTNINGSLØB. Her skal to-åringerne ud i det første storløb over 1200 m. Løb 1.

HENDES MAJESTÆT DRONNINGENS ÆRESPRÆMIE over 2400 m, hvor amatørryttere kæmper om Ærespræmien samt audiens hos Dronningen. Løb 8.

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv