HESTE TIL SALG

Se her

Bent Olsen
Bent ved stalden


Arkiv - juni 2011

Staldvinduet fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Ikke så ringe endda

Dansk Derby 2011 gik ikke hen og blev den sejrsrus vi håbede på, idet staldens helt store favorit Cantenac kom i mål som trejde. Til gengæld kunne stalden indkassere en flot sejr med den tidligere Derbyvinder (2008) Master Kid, og adskillige fremskudte placeringer. Alt i alt blev der i den forgangne uge indløbet over 1/2 million danske kroner til staldens hesteejere. Ikke så ringe endda.

Publikum fik sig en kæmpe overraskelse med sejren til den stærkt undertippede vinder af Dansk Derby 2011 - Tigress Eleven. Også et stort tillykke herfra. Foto: Styles-Ok

Publikum fik sig en kæmpe overraskelse med sejren til den stærkt undertippede vinder af Dansk Derby 2011 - Tigress Eleven. Også et stort tillykke herfra. Foto: Styles-Ok

Tillykke til Lone Kaj-Nielsen med
Master Kids sejr. Jacob Johansen førte igen den tidligere Derbyvinder over målstregen

Tillykke til Lone Kaj-Nielsen med Master Kids sejr. Jacob Johansen førte igen den tidligere Derbyvinder (2008) først over målstregen. Foto: US Photo

Staldens øvrige placeringer på Derbydag:

2. plads:
Reventon i Härkila 110. Danske Pokalløb

3. pladser:
Releasethecracken i Petré Toddler’s Trophy
Artful Dawkins i Derby 3-års sprint
Hongkong Blade i Larch Ærespræmie
Boxing Day i Härkila 110. Danske Pokalløb
Cantenac i Seeland Dansk Derby

4. pladser:
Saphira Street i Larch Ærespræmie
Tears Go By i Mingun Fawsia Stakes

Tidligere Derbyvinder Master Kid (2008) med Jacob Johansen på vej over målstregen som den første

Tidligere Derbyvinder Master Kid (2008) med Jacob Johansen på vej over målstregen som den første. Foto: US Photo

Herfra skal der lyde et stort tillykke til ejerne af de placerede heste, som kunne nyde en dejlig dag på Galopbanen.

Stilhed før storm

Seneste nyt: Fredag den 24. juni kl. 11.00:

Vejrudsigt for søndag

Skyet og stedvis lidt regn, men også lidt sol af og til. Temp. op mellem 17 og 22 grader og svag til jævn vest- og sydvestlig eller skiftende vind. Kilde: www.dmi.dk

Stalden melder alt vel hos alle de startende heste til Derbydag

Hestene har trænet fint i den forløbne uge, og vi er indtil nu forskånet for uheld og skader.

Med hensyn til baneunderlaget regnede det en del natten mellem onsdag og torsdag, men da det efterfølgende har blæst, forventer vi, at banen bliver god og dermed fair for alle deltagere.


Opløbssvinget på Klampenborg Galopbane - fikspunktet hvor søndagens 130 startere lægger an til angreb. Foto: Styles-OK

Opløbssvinget på Klampenborg Galopbane - fikspunktet hvor søndagens 130 startere lægger an til angreb. Foto: Styles-OK.

Dingle View indfriede favoritværdigheden

Dingle View sejrer i Norsk 1000 Guineas

Torsdag aften 23. juni 2011 vandt Dingle View Norsk 1000 Guineas på Øvrevoll. I den bløde bane sejrede den højt profilerede hoppe i tiden 1.40.5, og dommerrapporten lød på 3,5 længders føring.

Bent Olsen, tydelig glad,  udtalte efterfølgende til Øvrevoll Galoppbane:
- Dette er en helt spesiell hoppe. Vi får sette oss ned og kikke litt på noen hoppeløp i det store utland. Helt sikkert er det i hvert fall at vi kommer tilbake til Øvrevoll om ikke lenge. Da skal vi prøve å vinne Klaveness’ Minneløp. Kilde: Øvrevoll Galopp.

For såvel Bent som jockey Jacob Johansen, der red Dingle View, er det første gang, de kan skrive sig ind i rækken af Norsk 1000 Guineas vindere.

Vi ønsker stort tillykke med den prestigefyldte sejr til ejeren Stall Cambre.

I samme løb, Norsk 1000 Guineas, indtog staldens Karakorun en flot 5. plads i tiden 1.41.7, efter at den længe lå klart i front sammen med Dingle View. Karakorun er ejet af Marc Elsborg. På Derby Dag kan Marc se frem til 1. løb, hvor hans nye indkøb 2-årige Releasethecracken skal ud i sit første løb.

Master Chef gjorde det ligeledes fortrinligt, idet han placerede sig som fjerde i Norsk Jockeyklubs Sprintløb, kun 0,2 sekunder bag sejrende hest. Master Chef er ejet af Stall Cambre.

Derbyfeber

Klampenborg 21. juni 2011:

Også smeden er på overarbejde. Der er bud efter beslagsmed Rasmus Olsen i jagten på sejre i ugens store løb.

Også smeden er på overarbejde. Der er bud efter beslagsmed Rasmus Olsen i jagten på sejre i ugens store løb. Foto: Styles-OK

Stalden står på gloende pæle. Fokus er Dansk Derby Dag 2011. Forinden skal vi følge to spændende løbsdage i Oslo og i Stockholm.

Stalden forsøger at få så mange heste og deres ejere repræsenteret på de store løbsdage. Det medfører hektisk aktivitet i stalden. Derfor ligger der et kæmpe pres på staldens personale med at klargøre ugens mange startere. Må alle stå distancen, så vi kan fortsætte den gode stemning efter Derby Dag. Skulle en og anden møde træneren på det forkerte ben, ta’r vi det efter Derby Dag.

Jeg ønsker vores hesteejere, personale, kolleger og venner held og lykke med Derby Dagen med ønsket om en fair afvikling af løbsdagen, ikke mindst i Derby’et.


Stort set al seletøj kommer i brug i denne uge. Her Unnie Jacobsen i fuld fart med et af dagens mange gøremål. Foto: Styles-OK

Stort set al seletøj kommer i brug i denne uge. Her Unnie Jacobsen i fuld fart med et af dagens mange gøremål. Foto: Styles-OK

Startende heste – uge 25

Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade banebrogrammet til den pågældende dag.

Øvrevoll torsdag 23. juni kl. 18.00

 • 4. løb: Last Trump Løp, 1170m: Out The Ring
 • 5. løb: Øvrevoll Hesteejerforenings Hoppeløp, 1730m: Veil of Night
 • 6. løb: Norsk 1000 Guineas, 1600: Dingle View, Karakorun
 • 7. løb: Norsk Jockeyklubs Sprintløp (L), 1170m: Master Chef

Täby lørdag 25. juni kl. 12.00

 • 5. løb: Kapplöpningsselskapets Stora Pris, 2600m: Carpe Diem

Klampenborg søndag 26. juni kl. 13.00 - Dansk Derbydag

 • Prøveløb: 1100m: Akvamarin, Florence Craye, Opening Day
 • 1. løb: Petré Toddler’s Trophy, 1200m: Releasethecracken
 • 2. løb: Sprint Cup, 1200m: Opening Night, Reggae Dancer, Smart Diplomacy
 • 3. løb: Derby 3-års Sprint, 1200m: Artful Dawkins, Silver Shine
 • 4. løb: Larch Ærespræmie, 1600m: Cut Cool, Hongkong Blade, Irish Hawk, Saphira Street
 • 5. løb: Mingun Fawsia Stakes, 1800m: Freja, Tears Go By
 • 6. løb: Härkila 110. Danske Pokalløb (L) 1800m: Boxing Day, Reventon
 • 7. løb: Tattersalls Grand Cup, 2400m: Alnitak, Master Kid
 • 8. løb: Seeland Dansk Derby, 2400m: Cantenac, Cut Belle, Gold Bridge
 • 9. løb: Derby Consolation, 2400m: Blue Touch, Esselde
 • 11. løb: Dexia Handicap, 1600m: Eko Renaissance

Startende heste – uge 24

Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade banebrogrammet til den pågældende dag.

Jägersro søndag 19. juni kl. 12.30

 • 1. løb American Rays, 1200m: Totally Invincible

Morgengalop med startspor

Morgenfriske tilskuere vurderer dagsformen på stjernerne i årets Derby. Foto: US Photo

Klampenborg Galopbane inviterer til morgengalop mandag d. 20. juni kl. 7. Efterfølgende trækkes der lod om startsporene i Seeland Dansk Derby.

Følg med i aktiviteterne omkring Seeland Dansk Derby 2011

Startende heste – uge 23

Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade banebrogrammet til den pågældende dag.

Klampenborg lørdag 11. juni kl. 17.00 - Saturday Night Racing

 • Prøveløb: Galant File, One Direction
 • 1. løb Charlottenlund Hestehospitals 3-års Maiden, 1600m: Hongkong Blade, Saphira Street
 • 2. løb 3-års Prep-Race, 1600m: Azincourt, Silver Shine
 • 6. løb Klasse 2 Handicap, 2200m: Carpe Diem, Freja
 • 7. løb Derby Trial Stakes, 2200m: Gold Bridge
 • 8. løb Maidenløb, 1800m: Esselde

Programblad for Saturday Night Racing

Vi anbefaler:
Bak op om Saturday Night Racing

Stamgæsterne på Klampenborg Galopbane kan se frem til et helt nyt koncept med aftenløb på Klampenborg Galopbane med start kl. 17, første gang pinselørdag d. 11. juni. Nye gæster kan i selskab med banens mange fans se frem til en forrygende aften med væddeløbssport på højt niveau, et veloplagt publikum, foruden musikalske oplevelser, især for det yngre publikum.

Klampenborg har det hele

Det nye initiativ indbyder til at endnu flere får øjnene op for, at galopsport kan være et herligt afsæt for en fantastisk dag og aften i Klampenborg.

Klampenborg byder på det bedste af det bedste. Af de gratis glæder ligger en svømmetur lige for, når man stiger ud af toget på Klampenborg Station med Øresund som genbo. Naturelskere kan varme op med en gåtur i Dyrehaven. Derfra er der ikke længere end at man kan gå til Ordrupgaard og opleve kunst i verdensklasse, for derefter at sætte kurs mod Klampenborg Galopbane med løb kl. 17. Sidst, men ikke mindst lokker Dyrehavsbakken, som reklamerer med at være ’Verdens ældste og Danmarks sjoveste’. Mulighederne for et miks af en usædvanlig lørdag, der tilfredsstiller både små og store, er oplagte.

I Jaguar eller på cykel?

Kommer du i din jaguar eller andre firbenede køretøjer, er der fine parkeringsmuligheder lige foran galopbanen. Foretrækker du HT-bussen, kører den lige til døren fra Klampenborg og Lyngby, linje 388, to gange i timen. Cyklen er der plads til lige ved hovedindgangen, men pas på farten, for dagens heste har det med at komme forbi, lige der, hvor det er oplagt at stille cyklen fra sig.

Tag et par ekstra mønter med

Vover man at kaste et par mønter i et løb er muligheden for gevinst altid til stede. Indsatsen begynder ved 10 kr., og sætter man sig lidt ind i vinderchancerne, er der gode muligheder for at få pengene tilbage med gode odds. Er man vovet, kan man få beløbet mange gange retur. Med eller uden spil, så er Klampenborg Galopbane så absolut et hot sted, åben fra april til slutningen af oktober.

Århus gav sejr og fremskudte placeringer

Bent Olsen stjæler ofte overskrifterne på Jydsk Derbydag. Helt sådan gik det ikke i årets udgave 2011. Dog har vi al mulig grund til at glæde os over det samlede resultat, med en sejr, fem andenpladser, og tre øvrige placeringer. Dertil en tak til Jydsk Væddeløbsbane for en særdeles smuk dag.

Karakorun bedst

Karakorun vinder af Petit Prix på Jydsk Derbydag med
 Jacob Johansen i sadlen. Foto Ole Hindby

Karakorun vinder af Petit Prix over 1550m på Jydsk Derbydag med Jacob Johansen i sadlen. Foto: Ole Hindby.

Efter en skuffende præstation i Svensk 1000 Guineas, hvor Karakorun fik et dårligt løb, rejste hun sig igen i Århus, blot fire dage efter med Jacob Johansen på ryggen i CR Trading Petit Prix over 1550m.

”Hun er så tough, og derfor havde jeg ingen betænkeligheder ved at starte Karakorun med fire dages mellemrum ”… ”At hun blev generet i Stockholm og blev uplaceret, kan vi ikke gøre noget ved. Derfor var ordren også, at hun skulle gå fra front, så hun fik et frit løb”, udtalte Bent efterfølgende til www.travoggalop.dk.

Vi ønsker stort tillykke til Karakorun’s ejer Marc Elsborg samt kredsen omkring hesten.

Flotte placeringer

Ikke mindre end fem flotte andenpladser blev det til, foruden en tredjeplads, og to femtepladser:

2. pladser

 • Hongkong Bladei Jydsk Derby Consolation
 • Azincourt i Petit Pric
 • Out The Ring i Champion Sprint
 • Boxing Day i Jydsk Champion Stakes
 • Veil of Night i Jydsk Derby

3. pladser

 • Blue Touch i Jydsk Derby Consolation

5. pladser

 • Smart Diplomacy i Champion Sprint
 • Cut Belle i Jydsk Derby

Herfra skal der lyde et stort tillykke til ejerne af de placerede heste, som kunne nyde en dejlig dag på Jysk Væddeløbsbane.

Gå på galopsport.dk for at se reprise af lørdagens løb i Århus

Cool Cut Cool

Cut Cool sejrer og er ikke længere blandt maidens. 2. juni 2011Foto: Burt Seeger

Cut Cool løber sig til en sejr torsdag d. 2. juni 2011 i et maidenløb efter gentagne forsøg. Foto: US Photo

3-årige Cut Cool blev dagens helt i Klampenborgs indledende løb Kr. Himmelfartsdag i i Charlottenlund Hestehospital 3-Års Maidenløb med en sejr, - vundet overlegent med to længder, som det fremgår af dagens resultatliste.

Efter flere tiltag med favoritværdigheden i behold, er det en stor glæde at ønske ejerne af Cut Cool, K, P og M Brendholdt tillykke med dagens sejr. Staldens nye lærling Marcos Robaldo viste igen sit talent som jockey på Cut Cool.

Klampenborg - Kenya: tur / retur

Jacob Lokorian vinder The Kenya Oaks 2011

Jacob Lokorian vinder The Kenya Oaks 2011. Samlet rangerer han på en flot 2. plads i den kenyanske jockeystatistik. Nu disponibel for løb i Skandinavien.

Vi er glade for igen i år at kunne byde velkommen til jockey Jacob Lokorian, som igennem flere sæsoner har redet for stalden både i daglig træning og i løb. Jacob er netop ankommet til Klampenborg efter lang tids ophold i sit hjemland Kenya, hvor han bl.a. har været engageret som staldjockey for træner Julie McCann. At Jacob gør det godt som jockey ses af den kenyanske jockeystatistik, hvor han har en flot placering som nr. 2. Denne er opnået på baggrund af 10 sejre, 3 andenpladser, 7 tredjepladser og 22 andre placeringer i 58 ridt i alt.

Inden afrejsen til Danmark satte Jacob et flot punktum på sin kenyanske sæson, ved den 15. maj 2011 på Ngong Racecourse at vinde The Kenya Oaks 2011 med hoppen Roxxane, som ejes af Karen Blixen Coffee Garden. Læs mere om Jacobs sejr i Kenya.

Jacob er en dygtig rytter, og en meget behagelig person at have i stalden, og vi er glade for at have ham tilbage. Jacob er allerede at finde i sadlen i prøveløbet den 2. juni på Klampenborg. Han kan ride lav vægt, og har man lyst til at engagere Jacob i løb, er man velkommen til at kontakte Bent for nærmere oplysninger. +45 21 46 66 28

Startende heste – uge 22

Nedenfor ses en liste over staldens starterklærede heste til den kommende uge.
Baneprogrammer: Via menupunktet Links kan man under de respektive baners websites downloade banebrogrammet til den pågældende dag.

Täby tirsdag 31. maj kl. 18.00

 • 6. løb Brittfurn Täby Vårsprint (L), 1150m: Master Chef
 • 7. løb Svalner Skatt & Transaktion Dianalöpning (1000 Guineas), 1600m: Karakorun
 • 10. løb Diana Consolation (1000 Guineas Consolation), 1600m: Saphira Street

Jägersro onsdag 1. juni kl. 12.15

 • 1. løb Open Mile, 1600m: Dingle View

Klampenborg torsdag 2. juni kl. 12.30

 • Prøveløb, 1100m: One Direction, Releasethecracken
 • 1. løb Charlottenlund Hestehospital 3-Års Maiden, 1200m: Cut Cool
 • 3. løb Kr. Himmelfarts Sprinten, 1300m: Opening Night, Reggae Dancer
 • 5. løb Charlottenlund Hestehospital 3-Års Maiden, 1800m: Esselde
 • 6. løb Ernest & Young Dansk Breeders Cup 2011, 1800m: Eko Renaissance, Sixty Four

Århus, lørdag 4. juni kl. 13.00

 • 2. løb Beslagsmed Rasmus Olsen Derby Consolation 2011, 2000m: Blue Touch, Hongkong Blade
 • 3. løb Elkærs Stutteris Ærespræmie, 2000m: Silver Shine
 • 4. løb Tattersalls Ltd. Jydsk Champion Stakes 2011, 2100m: Boxing Day, Smokey Storm
 • 5. løb Petit Prix 2011, 1550m: Azincourt, Karakorun
 • 6. løb Mingun Champion Sprint, 950m: Out the Ring, Smart Diplomacy
 • 7. løb Tuborg Jydsk Derby 2011 2200m: Artful Dawkins, Cut Belle, Irish Hawk, Veil of Night

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv