Bent Olsen, logo

Invitation til julehygge

Glædelig jul

HESTE TIL SALG

SE HER

Master Chef (IRE)

Master Chef (IRE)

Florence Craye (GB)

Florence Craye (GB)

Smokey Storm (GB)

Smokey Storm (GB)

Reggae Dancer (IRE)

Reggae Dancer (IRE)

Cut Belle (DEN

Cut Belle (DEN)

Bent Olsen, logo
Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - november 2011

Staldvinduet fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Startende heste – uge 47

Täby, søndag den 27/11 kl. 12.00

 • 3. løb: Agria Auktionslöpning, 1600m: Don’t Lose
 • 8. løb: Klass 1 Hcp, 1200m: Reggae Dancer

2-årige Florence Craye (GB) på salgslisten

Florence Craye (GB)

Florence Craye på vej mod sejr, Jägersro Galopp, oktober 2011. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Fin og smuk hoppe, helt uden fejl, og med en afstamning på højt niveau og en lovende fremtid, er til salg. Læs udførlig omtale af hesten

Invitation til julehygge hos Bent Olsen

Søndag den 4. december kl. 13 inviterer Bent til julehygge i stalden

Bent ønsker med stor glæde at invitere Jer alle til julehygge i stalden på Klampenborg Galopbane søndag den 4. december kl. 13.00!

Der vil som altid være rig mulighed for at kigge til hestene og blive opdateret på træningen, samtidig med at der serveres julegodter samt juleglögg til at varme sig på.

Bent ser frem til en hyggelig afrunding på året i Jeres selskab.

Startende heste - uge 46

Täby, onsdag den 16/11 kl. 12.00

 • 5. løb: Klass 1 Tvåårslöpning, 1200m: Miss Pius

Jägersro, søndag den 20/11 kl. 13.00

 • 2. løb: Roussicalöpning, 1600m: Smokey Storm
 • 5. løb: Kvicken hcp, 1000m: Karakorun, Saphira Street
 • 7. løb: Nigra Nymphaealöpning, 1200m: Gallant File

Præsentation af East Meets West (IRE)

I den kommende tid vil vi her på hjemmesiden fortælle om  nye 2-årige, indkøbt på Tattersall’s Horses in Training Sale, oktober 2011.


East Meets West (IRE)

Lea Olsen præsenterer den første af staldens nyindkøb East Meets West (IRE).

Lea Olsen lægger ud med at præsentere EAST MEETS WEST (IRE) Lot 579 – staldens første køb, erhvervet af Stall Cambre for 70.000 guineas. Det fredsklingende navn har hesten fået tildelt i England.

East Meets West (IRE) er en 2 årig hingst, som er blevet købt ud af Ballydoyle Stables, A. O'Brien, en af verden største væddeløbsstalde. Han er efter Dansili (GB), som er en meget eftertragtet hingst, far til 12 Gr 1 vindere, bla. Harbinger og Rail Link. Hans bedækningsafgift er 65.000 £. Vi har tidligere haft fornøjelsen af et Dansili-afkom i vores tidligere klassehest Dan Tucket.

East Meets West er på sine bedstefædre et kryds på Danehill og Sadler's Wells, som må være noget af det bedste afstamning man kan finde. East Meets West mor Minkova (Sadler's Wells) var selv ustartet, men hendes mor L'ancresse var champion 3 års hoppe i Europa, som vinder af listed race og placeret i Irish Oaks og Breeders Cup filly and Mares Turf GR 1.

East Meets West ( IRE) gjorde sin debut med en 4. plads. Efter den præstation blev hesten startet i listed race på Tipperary Racecourse i Irland. Efter et meget uheldigt løb blev East Meets West (IRE) slået til en tredjeplads, hvor den var slået under en længde af vinderen Strait Of Zanziber.

"Aidan O'Brien's East Meets West was hideously unlucky in a Listed race at Tipperary last time, when he finished just behind Battle Of Saratoga after being boxed in and most observers were convinced he would have won with a clear run";. (The Guardian 16 august, 2011).

I hans tredje start blev han sendt til England for at løbe GR 3 Acom Stakes, hvor han sluttede uplaceret. Efter starten i England aflagde East Meets West sin maidentital på Dundalk på dirt track. Det var et godt 2 årsløb han vandt, hvor han bla. slog Whip Rule med 98 i timeform. Efter sejren blev han bragt til start i et listed race, ligeledes på dirt-tracken på Dundalk, hvor han var uplaceret, kun slået 3, 5 længde.

East Meets West (IRE) har vist talent i sine første 5 starter, og står lige nu med et engelsk timeform tal på 91 +, som betyder at det menes, at der er yderligere forbedring i hesten end nuværende form. East Meet West (IRE) har ligeledes bevist at han både kan løbe på græs og dirt track, hvilket er en stor fordel i Skandinavien. East Meets West er både på afstamning og vist form en hest i særklasse, og det blive spændende at følge ham i 2012.

Officielt Scandinavisk Handicap pr 1. november 2011: 88

Startende heste – uge 45

Täby, onsdag den 9/11 kl. 12.00

 • 1. løb: Klass 1 3-årslöpning, 1200m: Karakorun
 • 3. løb: Stockholms Hösthcp, 2000m: Runaway
 • 5. løb: Klass 1 Tvåårslöpning, 1600m: Releasethecracken

Jägersro, søndag den 13/11 kl. 13.00

 • 2. løb: Freckenham Tedlöpning, 1600m: Down Raid
 • 5. løb: Mossgorda hcp 2400m: Alnitak
 • 9. løb: Malmö Höst hcp, 1200m: Master Chef, Reggae Dancer

Saphira Street til tops i Århus

På årets sidste dag med galopløb i Danmark søndag den 6. nov. sejrede SAPHIRA STREET i Århus med Lea Olsen i sadlen i Miss Nicole 2 & 3 års Maidenløb over 1550 m. Lea red igen et perfekt løb, og kan sætte en tyk streg under, at hun suverænt lever op til titlen som champion for amatørerne på Jydsk Væddeløbsbane. Ud af 27 starter i 2011 på JVB står Lea for 7 sejre, 7 andenpladser og 9 trejdepladser, hvilket procentvis er højere end den professionelle jockeychampion.

Bent championtræner for 14. gang på Jydsk Væddeløbsbane

Bent og Lea kan se frem til at blive hædret ved championatfesten fredag den 3. februar 2012. Det er 14. gang at Bent er modtager af den ærefulde titel som championtræner.

Startende heste – uge 44

Jägersro, søndag den 6/11 kl. 13.00

 • 2. løb: Mandrake El Mago Hcp. 1730m: Azincourt
 • 3. løb: Märtens Hcp. 1730m: King’s Dancer
 • 5. løb: Svenskt Kriterium, 1730m: Hanna
 • 7. løb: Götalandlöpning, 1200m: Opening Day
 • 8. løb: Manielöpning, 1000m: Akvamarin

Århus, søndag den 6/11 kl. 13.00

 • 11. løb: Miss Nicole 2- & 3-årsløb, 1550m: Saphira Street

Download baneprogrammer: Via Links - genvej til galopsporten i Skandinavien.

For 1,3 mill. nyt blod til stalden

Lone Kaj-Nielsen investerer i en ny super to-åring

Lot 1037, købt til Lone Kaj-Nielsen, er ét blandt flere nye stærke kort til stalden fra indkøb i Newmarket, oktober 2011. Pris 52.500 Guineas. Foto: Styles-Ok.dk

På Klampenborgs sidste løbsdag lørdag den 29. oktober fik stalden tilført nye spændende 2-åringer fra Tattersalls Horses in Training Sale 24 – 27 oktober, Newmarket i England.

Klokken cirka 18, bedst som dagens hesteejere var samlet for at sige tak for i år, rullede Mikkel Olsen ind på gårdspladsen i sin store transport efter en lang rejse. Den dyrebar last til stalden beløb sig til en samlet pris på 130.600 guineas - cirka 1,3 millioner danske kroner, og blev mødt af mange interesserede blikke. Hestene syntes ikke at være påvirket af den lange rejse, idet de straks gav sig i lag med aftensmaden.

Gode placeringer i week-enden

Nævneværdige resultater i week-enden bød på fine placeringer til de 2-årige. BORDERLINE var anden i Dansk Hesteforsikring 2-års Maiden Serien, og RELEASETHECRACKEN var slået med et mulehår i Basnæsløbet, mens HANNA opnåede en andenplads på Täby Galoppbane i Tvåårslöpning 2.

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv