Bent Olsen, logo

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - december 2012

Staldvinduet fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Derbyfeber i Det Grønne Område

Ugeavisen Det Grønne Område sætter gang i spekulationerne omkring vinderen af Dansk Derby 2013. Det sker i en interessant artikel under overskriften ”Stutteri jagter fjerde derbysejr i Klampenborg”, skrevet af Carsten Bundgaard torsdag den 27. dec. 2012. Stutteriet er Stutteri Hjortebo i Bjerringbro. Hesten er Falconet, med adresse i vores stald, ejet af Lone Kaj Nielsen. Læs artikel

Godt Nytår

godt nytaar

Jeg ønsker staldens hesteejere, samarbejdspartnere og venner et Godt Nytår med tak for samarbejdet i 2012.
Bent

"Investeringerne har været store"

Bent Olsen, galoptræner, Klampenborg Galopbane

Under overskriften ”Investeringerne har været store” leverer galopsport.dk 18. december v/Filip Zwicky en indsigtsfuld artikel om Bent Olsen’s status som championtræner, staldens hestehold og fremtidige perspektiver.

Artiklen underbygger den optimisme for sæson 2013, vi til daglig selv oplever, og er et stort skulderklap til vores virke. Læs artikel

Tak til alle

'Rensdyret' Mr Fong tog kærligt imod gæsterne ved årets vellykkede julearrangement. Foto: Kirstine Louise Juncher

Tak til alle jer, der kom forbi ved årets julearrangement i stalden søndag den 16. december. Vi var super stolte over at fremvise en stald, der ligger inde med et kæmpe potentiale for Sæson 2013.

Vi er ved at opdatere årgangene, og forventer at seneste årgang, født 2011, er på plads på hjemmesiden kort tid efter nytår, sammen med ajourføring af de øvrige årgange.

Vi ønsker alle en Glædelig Jul.

Billedtekst: "Rensdyret" Mr Fong tog kærligt imod gæsterne ved årets vellykkede julearrangement. Foto: Kirstine Louise Juncher.

Invitation til julearrangement hos Bent Olsen 16. december 2012

Invitationen kan også downloades som pdf-fil, lige til at hænge på opslagstavlen som reminder. Hent invitation

Florence Craye i topform

Trods den klare førerposition for Florence Craye og Jacob Johansen, så måtte makkerparret kæmpe til 
sidste galopspring for at komme først over målstregen. Foto: Stefan Olsson – Svensk Galopp

Trods den klare førerposition for Florence Craye og Jacob Johansen, så måtte makkerparret kæmpe til sidste galopspring for at komme først over målstregen. Foto: Stefan Olsson – Svensk Galopp.

3 årige Florence Craye afslutter sæsonen på bedste vis med endnu en sejr. Den tredje i år. Det skete på Jägersro onsdag den 5. dec. i dagens første løb St Amant-Handicap over 1730m. Jockey Jacob Johansen formåede at være i front under hele løbet, kun truet af favoritten, der til gengæld gav Florence Craye kamp til stregen. Målresultatet lød ”vunnet efter strid med nos”. Løbet blev særdeles seværdigt.

Ejer Åge Sørensen har grund til at glæde sig over købet af hoppen Florence Craye i foråret 2012. Som ny hesteejer kunne han kort tid efter købet indkassere 100.000 DKK efter hoppens sejr i Dansk Mowerinaløb, for derefter igen at slå til i efteråret.

Tillykke til Åge Sørensen og opdrætter Meadow View Stables.

Tillykke til Marcos Robaldo

Marcos Robaldo er årets championlærling 2012 på Jägersro Galoppbane

Efter årets sidste løb på Jägersro var det jockeylærling Marcos Robaldo's tur til at blive hædret for sin indsats på banen. Marcos modtog prisen som årets Championlærling 2012 på Jägersro Galoppbane for at være den lærling, der har vundet flest løb.

Marcos er også blandt kandidaterne til at modtage prisen som Årets komet under Hestesportens Galla 2012.

Startende heste uge 49

Jägersro, onsdag den 5/12 kl. 12.20

  • 1. løb: St Amant-Handicap, 1730m: Florence Craye
  • 2. løb: Blink Bonny-Löpning, 1200m: Dingle View

Publ. mandag den 3. dec. 2012

Download baneprogrammer: Via Links - genvej til galopsporten i Skandinavien.

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv