Bent Olsen, logo

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - december 2013

Staldvinduet fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Godt Nytår

Godt Nytår fra Stald Bent Olsen

GODT NYTÅR ønsker jeg til staldens hesteejere, samarbejdspartnere og venner.
Hilsen Bent

Fuldblod for millioner til fremvisning

Smartinblack tog imod ved det årlige julearrangement hos Stald Bent Olsen. Foto Kirstine Louise Juncher

Smartinblack tog imod ved det årlige julearrangement hos Stald Bent Olsen.
Foto: Kirstine Louise Juncher

Hesteejere og øvrige interessenter var mødt talstærkt op til julestue og fremvisning af åringer + ældre heste søndag den 22. december. De blev budt velkommen af et overdådigt julebord med alskens lækkerier, smukt arrangeret og iscenesat med ægte julehygge inde og ude.

Målt i kroner gik der for millioner af fuldblod igennem ’ringen’ søndag eftermiddag med et veloplagt publikum, et dygtigt personale og en træner med stor appetit på en ny sæson 2014.

invitation til julestue og fremvisning af åringerne, december 2013

Invitation til julestue og fremvisning af åringerne 22. december 2013.

Update - seneste nyheder

Publ. 17. dec. 2013

Seneste nyheder fra stalden for december 2013 mangler at blive omtalt på hjemmesiden. Det vil vi rette op på med denne korte nyhedsorientering.

Sidste løbsdag 2013

Sidste løbsdag i 2013 blev på Täby Galopbane den 1. december. Første løbsdag på Klampenborg i 2014 er programsat til 26. april.

Nomineringer til Hestesportens Galla

Lørdag den 18. januar skal vi til Nyborg til Hestesportens store gallafest. Stalden er nomineret i følgende kategorier:

  • 2-årige Hongkong Star, Prinsessen
  • 3-årige: Call Of Duty, Falconet
  • Årets ældre hest: Jubilance
  • Årets træner: Bent Olsen
  • Årets jockey: Jacob Johansen
  • Årets Amatør (træner/rytter): Lea Olsen

Vi er naturligvis meget stolte over at være med i det udsøgte selskab, og glæder os til en festlig dag i Nyborg med alle - ikke mindst hesteejere, kolleger, samarbejdspartnere og venner.

nominerede fra Bent Olsen til Hestesportens
Galla 2013

Nominerede fra Bent Olsen til Hestesportens Galla 2013. Fotocollage: styles-ok

Dingle View solgt

Superhoppen Dingle View, ejet af Stall Cambre, blev solgt på Tattersalls December Breeding Stock Sale for 55.000 Guineas. Efterfølgende erhvervede Stall Cambre Hoku, født 2011, efter Holy Roman Emperor (IRE) — Scylla Cadeaux (IRE) (Cadeaux Genereux). Opdrættet af Mark Hanly.

De nye åringer i stalden

Listen med åringer, født 2012, er vokset støt hen igennem efteråret. Per 1. december 2013 huser stalden tolv nye 'krudtugler'. De vil blive præsenteret i begyndelsen af 2014 på hjemmesiden.

Lea Olsen igen hos Dronningen

Amatørjockey Lea var igen på Amalienborg i audiens for at takke Dronningen for ærespræmien, som hun modtog for sejren i Hendes Majestæt Dronningens Ærespræmie i august måned. I 2012 blev Lea også vinder af samme løb med efterfølgende audiens.

Prinsessen troner igen

Publ. søn 1/12 2013

al tvivl om Prinsessens formåen på 1600m blev fejet af vejen. Foto Klara Röstlund

Al tvivl om Prinsessens formåen på 1600m blev fejet af vejen. Hesteejer Marc Elsborg (t.v.) kan endnu engang glæde sig over Prinsessens uovertruffen løbsindsats. Foto: Klara Röstlund / Svensk Galopp

.

Prinsessen (IRE) kan gå vinteren i møde med en velfortjent plads i logbøgerne for 2-årige importer. Efter seneste sejr søndag den 1. december 2013 må hoppens ejer Marc Elsborg prise sig lykkelig over købet i foråret 2013. Prinsessen indfrier alle forventninger, og mere til. I elleve starter er det blevet til seks sejre, og en samlet indtjening på 550.000 kr, foruden en bonuspræmie på £10.000.

Prinsessens sidste opgave i 2013 var et klasse 1 løb Torino 2-Årslöpning over 1600m med 7 deltagere. Fra start til mål førte Prinsessen med jockey Marcos Robaldo i sadlen. En fryd at se på. Tak også til Racing Live via Dantoto.dk

Dingle View under hammeren

Dingle View kommer under hammeren på Tattersalls December Breeding Stock Sale 2. dec. 2013

Dingle View kommer under hammeren på Tattersalls December Breeding Stock Sale 2. dec. 2013. Arkivfoto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Mandag den 2. december 2013 kommer Stall Cambre’s Dingle View (IRE) under hammeren på Tattersalls December Breeding Stock Sale. Dingle View har lot 1578. Se kataloget.

Dingle View er en brun hoppe efter Mujadil (USA), importeret fra England i 2011. I sin karriere på skandinaviske baner har hesten indtjent godt en million danske kroner, og står med et hcp på 88.

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv