Bent Olsen, logo

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - marts 2013

Staldvinduet fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Bent's indkøb på Breeze Up

Publ. 28. marts 2013

Fem Ready-To-Run køb er på vej mod Danmark efter Bents indkøbstur på Goff’s Breeze Up auction, London den 27. marts. Køb af Lot 2 er registreret som privat køb.

Lot Video Køber Pris
2 Se løb Bent Olsen
33 Se løb Marc Elsborg £10,000
59 Se løb Lene Christiansen - Christiansen Racing £10,000
62 Se løb Marc Elsborg £8,000
87 Se løb Lene Christiansen - Christiansen Racing £10,000

Afstamning

Lot 2: Brun hoppe efter Acclamation (GB) og Milly Fleur (GB).

Lot 33: Fuks hoppe efter Dutch Art (GB) og Sallysaysso (IRE).

Lot 59: Brun hingst efter Pastoral Persuits (GB) og And Toto Too (GB).

Lot 62: Brun hingst efter Monsieur Bond (IRE) og Assuage (GB). Halvbror til Karakorun.

Lot 87: Brun hingst efter Footstepsinthesand (GB) og Golden Heart (GB).

galopsport.dk bag nyt initiativ

Publ. 27. marts 2013

Racetime med artikler og interviews på galopsport.dk lover godt

Racetime med artikler og interviews på galopsport.dk lover godt.

Racetime er en ny lækkerbisken på www.galopsport.dk v/ Filip Zwicky, hvor der vil blive bragt artikler, interviews m.m. fra galopsporten - med fokus på Skandinavien.

Første udgave af Racetime er med en artikel af Klaus Bustrup, udgivet som nr. 1 - 25. marts 2013 med overskriften Om 98 dage ved vi hvem der er vinder af Dansk Derby 2013.

Enhver med engagement i Dansk Derby 2013 vil elske at læse den indsigtsfulde artikel, bygget på statistisk materiale, og med luft til overraskelser.

Forbigået derbykandidater skal ikke fortvivle. The Dark Horse er altid med.

Ædle fuldblods til skue

Publ. 10. marts 2013

Med STALDRUNDGANG 	2013 i sigte er sæsonstart indenfor kort rækkevidde. Foto: styles-ok

Med STALDRUNDGANG 2013 i sigte, er sæsonstart indenfor kort rækkevidde. Arkivfoto: styles-ok.

Vi glæder os til at byde staldens hesteejere og andre interesserede velkomne til STALDRUNDGANG 2013 søndag den 7. april kl. ca. 9.30. Rundgangen begynder kl. 09.00 i nabostalden med morgenkaffe.

Kæmpe potentiale

Vi står over for en sæson med et kæmpe potentiale. Det er første gang, vi kan præsentere så mange spændende hestekræfter under en Staldrundgang:

Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Ældre heste

Med den knappe tid til rådighed for præsentationen vil der være fokus på 2- og 3-årige.

Derbydiskussion

Fredag den 12. april mødes vi igen til Diskussionsaften på Taarbæk Kro. Vi har flere oplagte kandidater, men vil på denne tid af året afholde os fra at afgive reelle bud. I Dansk Derby 2012 gav den regnvåde og tunge væddeløbsbane baghjul til de ’lette’ heste. Blot et lille, men vigtigt parameter for udfaldet - blandt mange andre.

Klassiske løb

Derby er nævnt, men de øvrige klassiske løb ligger os lige så meget på sinde, foruden kampånden med at være med fremme i alle løb, vi deltager i. Vi er realister, og ved hvor svært det er at komme først i mål. Må alle vores hesteejere opleve det, ikke kun én, men flere gange.

Invester i løbsklare 2-åringer

Kempton Park Racecourse danner rammen
om Goffs Ready To Run auktion Marts 2013

Bent står parat til at byde på attraktive emner ved Goffs forårsauktion 27. marts. Kempton Park Racecourse i London danner rammen om auktionen.

Onsdag den 27. marts 2013 deltager Bent i Goffs Ready To Run Sale på Kempton Park Racecourse i London. 100 2-åringer er i udbud, klar til at løbe i år. Se katalog.

Bent rådgiver om attraktive købsemner, såvel som formidling, både med henblik på en løbskarriere i stald Bent Olsen som i andet regi. Bent kan dokumentere stor succes med tidligere indkøb i England.

God investering

Hesteejere kan gøre en god investering. Det beviser staldens indkøb gennem flere sæsoner. Foruden gode løbspræmier i sigte frister den engelske Racing Post Yearling Bonus ordning med £10.000 til bonusberettigede heste. Flere af staldens indkøb har udmøntet sig i bonusser. Det gælder f.eks. alle tre heste, indkøbt i 2012 - Palagirl, Prince Field og Smartinblack. Øvrige stjerner i stalden med bonusser, købt på Ready To Run Sale er Azincourt, Elusive Time, Florence Craye, Karakorun og Releasethecracken. Bonus blev uddelt første gang i 2009.

Først Breeze Up, så Ready To Run

Formiddagen den 27. marts står i Breeze Up’s tegn. Åringerne demonstrerer deres færdigheder og kunnen på Kempton banen. Det er her Bent har rig lejlighed til at spotte et godt køb, afstamning og pris taget i betragtning. Om eftermiddagen svinger auktionarius hammeren på Ready To Run auktionen.

Kontakt Bent for yderligere oplysninger: Mobil +45 21 46 66 28

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv