Bent Olsen, logo

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Staldvinduet

Staldvinduet fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Årgang 2012 er opdateret

Publ. 25. februar 2014

Årgang 2012 med afstamning, ejer og foto er i lighed med øvrige heste i stalden nu at se på nettet. Nogle mangler. De vil snarest komme på. Billederne er taget under fremvisningen i december 2013.

Vil du, som hesteejer, ha' skiftet det aktuelle billede ud med et andet, gør vi gerne det. Ligesom vi meget gerne modtager foto af heste, der mangler at blive fotograferet. Send det til webmaster: ok@styles-ok.dk. På forhånd tak. Hilsen Webmaster

Læs også på Trav og Galop: "Bent Olsen - Vi er klar".

Trænerchampionater på stribe

Bent Olsen opnåede hele tre trænerchampionater for 2013. I januar blev han kåret som Årets træner på landsplan, fulgt op af samme hædersbevis som Årets træner på Klampenborg Galopbane.

I februar opnåede Bent æren af at blive trænerchampion på Jydsk Væddeløbsbane - det 10. championat på stribe, og 16 totalt på Jydsk Væddeløbsbane.

Samlet er championaterne betydningsfuld bagage at tage med ind i 2014. De er vigtige vidnesbyrd om det daglige arbejde, og til fortsat inspiration. Vejen til Trænerchampionater på stribe kan ikke lykkes uden engagerede hesteejere, personale og samarbejdspartnere. Må vi slå til igen i 2014.

Tre championater + Publikumsprisen

Årets Klampenborg Awards 2013 tiltrak et stort antal deltagere, og blev meget vellykket.  Foto: Styles-OK

Årets Klampenborg Awards 2013 tiltrak et stort antal deltagere, og blev meget vellykket. Foto: Styles-OK

Tillykke til alle prismodtagere ved Klampenborg Awards 2013. Bent Olsen blev Årets Champion Træner. Marcos Robaldo Årets Champion Lærling og Lea Olsen Årets Champion Amatørrytter. Publikumsprisen gik til Prinsessen, ejet af Mark Elsborg, og udsat af Klampenborg Hesteejerforening.

Prisuddelingen foregik under festlige former med et veloplagt publikum, styret smukt af konferenciererne Filip Zwicky og Carsten Bundgaard. Dertil en udsøgt tre retters menu. Vi er meget stolte over priserne. Stor tak til Klampenborg Galopbane.

Fotos på Facebook

Se fotos fra Klampenborg Awards 2013 på Facebook

Prismodtagere

Galopsport.dk har publiceret listen over vinderne.

Retfærdighed til jockey Marcos Robaldo

Jockey Marcos Robldo

Jockey Marcos Robaldo er sluppet ud af kløerne på en episode på Klampenborg Galopbane i efteråret med lange opgør til følge, dækket vidt og bredt i hestesportens medier. Den vigtigste konklusion er, at Marcos genvinder de 14 dage, som han blev udelukket fra at ride i. Påtalen om ”utilbørlig optræden” som det endelig udsagn over Marcos opførsel og adfærd, har vi svært ved at sluge.

Vi kender Marcos som alletiders fyr, sætter stor pris ham, dels som jockey, dels som menneske. Han har i sin læretid bevist sit store talent for galopsporten. Vi glæder os til at følge ham i hans fortsatte udvikling efter at han er trådt ud af rollen som lærling. Statistikken for 2013 placerer Marcos højt oppe. Også tillykke til Marcos som fuldt uddannet jockey.

Årets Hestesportens Galla 2013

Et festklædt gallapublikum følger spændt med i de mange prisuddelinger, omtrent ligeligt fordelt imellem galop og trav. Foto styles-ok

Et festklædt gallapublikum følger spændt med i de mange prisuddelinger, omtrent ligeligt fordelt imellem galop og trav. Foto: Styles-Ok.

Spændingen om Årets Prismodtagere ved Hestesportens Galla 2013 blev udløst ved en storstilet galla på Hotel Nyborg Strand, Nyborg, lørdag den 18. januar 2014. Se resultater og billedreportage: Så er vinderne anno 2013 fundet.

Bent Olsen blev for tredje år i træk og for fjerde gang i alt kåret som Årets Træner. Hesteejer Lone Kaj-Nielsens Jubilance blev Årets Ældre Hest, mens Call Of Duty, Falconet, Hongkong Star og Prinsessen måtte ’nøjes’ med at være nomineret. Amatørrytter Lea Olsen var på podiet flere gange. Først som vinder af Stormagasinet Sallings Rytterkonkurrence, og siden som Årets Amatørrytter.

Lea Olsen modtager prisen som Årets Amatørrytter 2013

Lea Olsen modtager prisen som Årets Amatørrytter 2013. Foto: Styles-Ok.

Tre prismodtagere. Fra venstre: Lea Olsen, Bent Olsen og Lone Kaj-Nielsen. Foto Styles-OK

Tre prismodtagere. Fra venstre: Lea Olsen, Bent Olsen og Lone Kaj-Nielsen.
Foto: Styles-Ok.

Dommerkomiteen har været på en vanskelig opgave. Festkomiteen har stået på pinde i ugevis for at skabe det flotte arrangement. Personalet på Hotel Nyborg Strand knoklede for at yde deres bedste. Tak til alle involverede, og et stort tillykke til alle prismodtagere.

Klampenborg Awards 2013

Klampenborg Awards 2013

Lørdag den 25. januar udløser Klampenborg Galopbane spændingen om Klampenborg Awards 2013. Stald Bent Olsen er rigt repræsenteret i de udvalgte kategorier: Årets 2-Årige Hest, Årets 3-Årige Hest, Årets Ældre Hest, Årets Handicapper. Se kandidaterne nedenfor.

Vi er naturligvis stolte og beæret over at være blandt de udvalgte, og glæder os til en festlig aften.

Publikumsprisen afgøres ved onlineafstemning. Klik her for at stemme. Der kan stemmes på alle heste, men kun én gang.

Nominerede fra Stald Bent Olsen:


Hongkong Star og Prinsessen nomineret til Klampenborg Awards som Årets 2-Årige Hest 2013

2-Årige HONGKONG STAR og PRINSESSEN.


Call Of Duty og Falconet nomineret til Klampenborg Awards som Årets 3-Årige Hest 2013

3-Årige CALL OF DUTY og FALCONET.


Jubilance nomineret som Årets Ældre Hest 2013. Smokey Storm nomineret som Årets Handicapper 2013

JUBILANCE som Årets Ældre Hest. SMOKEY STORM som Årets Handicapper.


Tidligere nyheder kan ses under Arkiv