Bent Olsen, logo

HESTE TIL SALG

SE HER

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - december 2015

STALDVINDUET fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Godt Nytår

Publ. 2015-12-30

Godt Nytår. Foto Ondrejk

Bent Olsen ønsker alle et Godt Nytår med tak for det gamle. Foto: Ondrejk, Wiki-Commons

Tak til alle

Vellykket julearrangement, Julen 2015, Stald Olsen, Klampenborg Galopbane

Vellykket julearrangement, Julen 2015, Stald Olsen, Klampenborg Galopbane

Tak til alle som mødte op til vores traditionelle julestue søndag den 20. dec. En kæmpe glæde at se så mange af staldens venner samlet om vores fælles passion for galopsporten.

En særlig tak går til jer, som sørgede for at vi kunne byde på et overdådigt bord med æbleskirver, juleglög, og alt andet godt til ganen.

Det er stort ...

Publ. 2015-12-20

Liber ses her i selskab med Tine Hansen, vel ankommet til Dubai december 2015

Som bekendt er et antal skandinaviske heste inviteret til at deltage i løb under Dubai World Cup Carnival 2016. Heriblandt staldens topsprinter Liber (GB).

Vi er stolte over, at arrangørerne har vist os den ære at invitere Liber, men turen var naturligvis ikke mulig uden velvilje fra Libers ejer Stall Cambre.

Liber rejste fra stalden onsdag den 16/12 og efter en længere flyvetur er han ankommet i god behold. Vi glæder os til at følge Liber i de kommende uger, og ønsker hesten og kredsen omkring ham al mulig held og lykke i det kommende eventyr.


Husk jule-kom-sammen i stalden

søndag den 20. december kl. 13 2015 inviterer Bent Olsen til julestue

På gensyn søndag den 20. december kl. 13 til årets traditionsrige julearrangement i stalden.

Der vil som altid være rig mulighed for at kigge til hestene og blive opdateret på træningen, samtidig med at der serveres æbleskiver og juleglögg til at varme sig på.

Bent ser frem til en hyggelig afrunding på året i jeres selskab.

Succes også uden for Skandinavien

Publ. 2015-12-08

Liber (GB) på vej til dagens store opgør i listed løb på Hoppegarten, Berlin, som hesten vandt

Vi fortsætter med at dvæle lidt mere ved højdepunkter i sæson 2015, og vi vil blandt mange andre store løbsdage fremhæve Liber’s (GB) sejr i et international listed løb på Hoppegarten i Berlin den 19. august 2015. Det at vinde Listed Race udenfor Skandinavien tæller rigtig stort, da konkurrencen her er ganske hård.

Liber er født 2010, ejet af Stall Cambre, Sverige, og har samlet tjent cirka 830.000 danske kroner i dens femårige karriere. Med hestens fine stamtavle, og et hcp på 90 kan vi se frem til flere store præstationer i 2016.

Hestesportens galla 2015

Publ. 2015-12-08

Hestesportens galla 2015 lørdag den 16. januar 2016
	på Hermans i Tivoli Friheden

Hestesportens galla 2015 lørdag den 16. januar 2016 på Hermans i Tivoli Friheden, Aarhus. Se invitation og program

Årets første festlige begivenhed inden for hestesporten er Trav- og Galopsportens Galla 2015. Den finder sted lørdag den 16. januar 2016 fra kl. 13 på Hermans i Tivoli Friheden, Aarhus.

Stalden er nomineret i følgende kategorier:

2-årige heste: Hongkong Paradigm
3-årige heste: Manacor
Ældre heste: Falconet
Årets træner: Bent Olsen
Årets jockey: Marcos Robaldo
Årets amatørrytter: Lea Olsen

Kriterier for nomineringer

Kun heste trænet i Danmark kan nomineres og nomineringerne er hovedsagelig foretaget på baggrund af hestenes præstationer på de danske baner, men præstationer på udenlandske er også tillagt en vis betydning.

For at blive kåret som Årets træner, jockey, amatørrytter eller opdrætter skal den pågældende ikke nødvendigvis ligge øverst i den officielle landsstatistik, men have skabt helt enestående resultater. Kilde: Dansk Hestevæddeløb.

Ikke plads til Liber

I kriterierne hedder det: ”… præstationer på udenlandske (baner, red.) er også tillagt en vis betydning”. Det undrer derfor, at der ikke er blevet plads til Liber i rækken af nominerede ældre heste.

Liber vandt listed race på Hoppegarten i Tyskland, hvilket må anses for at være en af årets absolutte toppræstationer, leveret af en dansktrænet hest. Som så ofte før overrasker årets nomineringer, men som Bent udtaler til galopsport.dk 28. november 2015 ”Jeg er holdt op med at blive forbløffet …”. Liber sluttede sæsonen med et hcp på 90.


Tidligere nyheder kan ses under Arkiv