Bent Olsen, logo

HESTE TIL SALG

SE HER

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - maj 2015

STALDVINDUET fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.


Double i 3 Års Maidenserien

Publ. søndag den 31. maj 2015

Hattrick (SWE) med jockey Rafael De Oliveira sejrer i 3 Års Maidenserien foran staldens anden deltager Negotiator (GB)

Hattrick (SWE) med jockey Rafael De Oliveira sejrer i 3 Års Maidenserien foran staldens anden deltager Negotiator (GB). Foto: Burt Seeger

Hattrick (SWE) og Negotiator (GB) kom ind som første og anden i 3 Års Maidenserien over 1800m på Klampenborg Galopbane lørdag den 30. maj.

Hattrick var ude i sit syvende løb. I hoppens seneste løb den 23. maj viste hesten gode takter med jockey Rafael De Oliveira. Samme jockey var igen mester for et flot ridt med en veldisponeret timing. Efter opløbssvinget var publikum vidne til et race, hvor udfaldet klart pegede på Hattrick som vinder. Staldens anden deltager Negotiator tog kampen op, men da var Hattrick uden for rækkevidde, og vandt sikkert med en længde.

På en sparsom dag med Bent Olsen heste repræsenteret på Klampenborg Galopbane skal også nævnes, at Exquest kom ind som anden i Liber Handicap over 1300m. Dagens 2-årige deltagere Frøken Smilla og Flaming Heart har til gode at vise baghjul til konkurrenterne.

Hattrick (SWE) med jockey Rafael De Oliveira sejrer i 3 Års Maidenserien, og modtages af ejerne fra Glæsner Racing. Foto Burt Seeger

Hattrick (SWE) med jockey Rafael De Oliveira sejrer i 3 Års Maidenserien, og modtages her af ejerne Glæsner Racing. Foto: Burt Seeger

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Glæsner Racing - Eva C.S. Pettersson


Bent og Brownie bare bedst

Publ. fredag d. 29. maj 2015

Herlig overskrift Bent og Brownie bare best står der på Øvrevoll Galoppbanes nyhedsside torsdag den 28. maj. Overskriften mangler kun at tilføje Miss Phone Girl for at fuldende billedet af en storslået dag i Oslo, hvor Brownie (FR) vandt det klassiske opgør Norsk Guineas 2000 og Miss Phone Girl (GB) vandt 3-Årsløpet. Læs herom nedenfor.

Lone Kaj-Nielsens Brownie (FR) sejrer i Norsk Guineas 2000

Klassisk sejr til Brownie (FR) i norsk Guineas 2000 28. maj 2015. Screenprint fra Norsk Toto

Klassisk sejr til Brownie (FR) i norsk Guineas 2000 28. maj 2015. Screenprint fra Norsk Toto

Kæmpe tillykke til Lone Kaj-Nielsen med sejren i Norges første klassiske løb i 2015 - 2000 Guineas. Om nogen fortjener det, er det Lone Kaj-Nielsen med sine store investeringer i fuldblodsheste. Førstepræmien udløste 157.000 norske kroner.

For stalden er det mægtigt igen at vinde Norsk Guineas 2000. Det er sket to gange tidligere, i 2008 med Dan Tucket, i 2012 med Jubilance. Med den fine sejr kan Bent Olsen pudse sin glorie, for han troede fuldt og fast på sine to deltagere Brownie og Hongkong Emperor. Sidstnævnte så længe ud til at ville afgøre slagets gang, men måtte til sidst se sig slået til en fjerdeplads.

Jockey Jacob Johansen red igen et af sine store løb, hvor han økonomiserede med Brownies mægtige hestekræfter. De kom til gode sidst i løbet, hvor Brownie kunne feje sine konkurrenter af banen med en sikker sejr på 2,75 længder.

Miss Phone Girl rykker Stald KTAS nærmere galopsporten

Miss Phone Girl (GB) tager sin fjerde sejr i 3-Årsløpen på Øvrevoll torsdag den 28. maj 2015. Foto screenprint Norsk Toto

Miss Phone Girl (GB) tager sin fjerde sejr i 3-Årsløpen på Øvrevoll torsdag den 28. maj 2015. Foto: screenprint Norsk Toto

Stald KTAS kan endnu engang juble over Miss Phone Girl (GB) med hestens fjerde sejr i 3-Års Løpning over 1170m på Øvrevoll Galoppbane i Oslo torsdag den 28. maj 2015. Den vil give genlyd i Stald KtAS’s rige medlemsskare og øge interessen for galopsporten, da Stald KTAS mest er kendt for sine investeringer i travheste. Miss Phone Girl ’s succes rykker Stald KTAS nærmere galopsporten.

Løbet i Oslo var med fem deltagere. Sejrssummen var på 25.000 norske kroner. På forhånd var forventningerne til Miss Phone Girl ’s indsats høje. Hoppen vandt et prestigeløb på Jägersro så sent som 12. maj i år.

Alle fem deltagere kom godt fra start. Dog kneb det for ’telefonpigen’ med at opretholde balancen i starten, men den genvandt hun hurtigt med jockey Marcos Robaldo, og kom i mål med en sikker sejr. Vi kan spændt vente på hvad Miss Phone Girls næste opgave bliver.

Højdepunkter fra pinsen 2015

Publ. tirsdag den 26. maj 2015

Smukke sprogblomster til Manacor efter sejr i Mowerinaløbet

Manacor sejrer i Mowerinaløb 2015. Foto Burt Seeger

Manacor sejrer i Mowerinaløb 2015. Foto: Burt Seeger

En Dronning af Klampenborg og Et fighterhjerte af guld var blandt de bedste sprogblomster, som velfortjent tilfaldt Manacor efter sejren i årets første klassiske løb Pimm’s No 2 Mowerinaløb over 1600m på Klampenborg Galopbane lørdag den 23. maj.

Publikum fik igen et medrivende løb med jockey Rafael De Oliveira, som senest vandt med Manacor 9. maj i iKeyVet Gunieas Trial. Elleve heste deltog. På forhånd var Manacor blandt favoritterne. Vi skulle frem til opløbssvinget, hvor Manacor for alvor tog kampen op og kom i mål med trekvart længdes føring, og 100.000 danske kroner ekstra på kontoen. Hermed kan ejerne svenske Rolenca, Akinita Group og Pal Managemen fejre Manacors sjette sejr.

Ejerne af Manacor, svenske Rolenca, Akinita Group og Pal Managemen, stiller fornøjet op til
	til fotografering foran vindercirklen - for sjette gang. Foto Burt Seeger

Ejerne af Manacor, svenske Rolenca, Akinita Group og Pal Managemen, stiller fornøjet op til fotografering foran vindercirklen - for sjette gang. Foto: Burt Seeger.

Flaming Secret blev årets første 2 års-vinder

Flaming Secret - årets første 2 årsvinder 2015

Flaming Secret - årets første 2 årsvinder 2015. Foto: Burt Seeger

Opdrætter Irina Skjødt fik en smuk sejr med 2-årige Flaming Secret i 2-Års Premieren på Klampenborg Galopbane lørdag den 23. maj. Årets første 2-års løb i Danmark var med fem deltagere. Førstepræmien var på 25.000 danske kroner + en EBF-bonus på 1.500 euro.

Flaming Secret med jockey Rafael De Oliveira var hurtigt ude af startboksen, og tog straks føringen for at fastholde den løbet igennem med en overbevisende sejr på fire længder.

Efter løbet sagde Irina Skjødt:
- Flaming Secret er mit første startende afkom som opdrætter, og det er kolossalt stort for mig at stå her i vindercirklen. Jeg har solgt halvdelen af hende til Vivi Bresson, som jeg har lært af kende i stalden hos Bent Olsen. Jeg har et opdræt mere, som også er to år, og den er til salg.

Lord Of Dublin (IRE) imponerede i Århus

Lord Of Dublin (IRE) vinder med halvanden længde i
Restaurant Derby Ayin Trial Trap over 2000m. Foto Ole Hindby

Lord Of Dublin (IRE) vinder med halvanden længde i Restaurant Derby Ayin Trial Trap over 2000m. Foto: Ole Hindby

3-årige Lord Of Dublin (IRE) sejrede i sit livs tredje løb i Århus 2. pinsedag. Det var i hovedløbet, hvor otte heste deltog i Restaurant Derby Aylin Trial Trap over 2000m - en forsmag på Jyllandsløbet den 7. juni. Jockey Jacob Johansen gav hesten en god oplevelse, og lod Lord Of Dublin løbe med som en af de sidste i feltet uden at presse den. Ved sidste sving blev der skruet op for tempoet. Én efter én overhalede Jacob konkurrenterne for til sidst at sejre med halvanden længde. Med dagens præstation fik Bent Olsen dokumentation for hestens evner og styrke:

Han vinder let. Det er en utrolig hest – en hest i særklasse, sagde Bent Olsen efter sejren.

Jeg er helt med på, at han får syv kilo af Sir Danzbo, og den går da også et mægtigt løb, men min hest render bare og leger. Det er stadig en stor hvalp, så jeg håber og tror der er endnu mere forbedring i ham, konstaterede Bent Olsen efterfølgende.

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Rolenca, Akinita Group og PAL Managemen - Berner Olsen
 • Irina Skjødt og Stald Secret I/S - Irina Skjødt
 • Lone Kaj-Nielsen - Irish National Stud

Løb i pinsedagene 2015

Knap nok er blækket tørt efter omtalen af Hoku's (IRE) flotte sejr på Göteborg Galopbane fredag den 22. maj 2015 (læs derom nedenfor efter Ugens startere) førend de næste sejre er en realitet på Klampenborg Galopbane lørdag den 23. maj. Manacor blev vinder af Pimm's No 1 Mowerinaløb, og 2-årige Flaming Secret blev vinder af sæsonens første 2-års løb. Dertil fine placeringer for staldens øvrige heste. Omtale med billeder følger efter pinse.

Bemærk - første pinsedag søndag den 24. maj løber Papa Bear på Jägersro. Anden pinsedag løber Lord Of Dublin i Århus. På genhør.

Startende heste uge 22

Publ. lørdag den 23. maj 2015

Århus, mandag den 25/5 kl. 13.15
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
6 Restaurant Derby’s Trial trip 2200 15.06 Lord Of Dublin

Täby, onsdag den 27/5 kl. 12.20
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
1 Romeo-Löpning 2400 12.20 Anassa
5 Shejken-Löpning 1200 13.55 Kitu Kidogo

Øvrevoll, torsdag den 28/5 kl. 18.00
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
3 3-Årsløp 1170 19.20 Miss Phone Girl
6 Norsk 2000 Guineas 1600 20.30 Brownie, Hongkong Emperor

Klampenborg, lørdag den 30/5 kl. 12.30
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
1 2-Års MaidenSerien 1100 12.50 Flaming Heart, Frøken Smilla
4 Breeders Cup Trial 1800 14.10 Hongkong Star
6 3-Års MaidenSerien 18.00 15.50 Hattrick, Negotiator
7 Liber Hcp. 1300 15.25 Exquest

Hoku (IRE) knockouter 14 ’medsøstre’

Hoku (IRE) sejrer med to længder og topvægt på Göteborg Galopbane 22. maj 2015 i et løb med 15 deltagere, 
	udskrevet for hopper. Foto Stefan Olsson Svensk Galopp

Hoku (IRE) sejrer med to længder og topvægt på Göteborg Galopbane 22. maj 2015 i et løb med 15 deltagere, udskrevet for hopper. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Hoku (IRE) fik en flot sejr på Göteborg Galopbane i Adalöpning over 1400m fredag den 22. maj 2015. Det var i et handicap med 15 hopper, dagens bedst betalte med 80.000 svenske kroner til vinderen, svenske Stall Cambre.

Det var en velfortjent sejr med to længders føring, redet af jockey Rafael De Oliveira på en regnvåd dag i en ’mjuk’ bane, hvor Hoku bar topvægt med 64 kg.

Hoku, som er efter Holy Roman Emperor, er en viljestærk ’dame’ som i sin karriere har gjort det godt. Nu med seks sejre og 1/2 million danske kroner i indløbne præmier.

Et stolt team med jockey Rafael De Oliveira, Bent Olsen og Isabelle Lind sammen med dagens heltinde Hoku (IRE). Foto Stefan Olsson Svensk Galopp

Et stolt team med jockey Rafael De Oliveira, Bent Olsen og Isabelle Lind sammen med dagens heltinde Hoku (IRE). Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Startende heste uge 21

Publ. tirsdag den 19. maj 2015

Göteborg, fredag den 22/5 kl. 17.00
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
2 3-års Maiden 1200 17.30 Elodie
6 Adalöpning 1400 19.06 Ametyst, Hoku

Klampenborg lørdag den 23. maj kl. 12.30
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
1 2 Års Premieren 1100m 12.50 Clara Grace, Flaming Secret
3 Tears Go By 3 Års Maiden 1600m 13.45 Hattrick, Sancy
4 Mowerinaløb 1600 14.10 Legial, Lille Prinsesse, Manacor
7 Victoria Dream Maidenløb 1800 15.25 Golden Bay

Jägersro, søndag den 24/5 kl. 12.45
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
7 Börjes Ark Champion Cup 4 2650 14.56 Papa Bear

Brownie (FR) skilte sig ud

Publ. søndag den 17. maj 2015

To af staldens tre klare favoritter, Brownie (FR) og Exquest (DEN), slog til på fjerde løbsdag på Klampenborg Galopbane lørdag den 16. maj, mens Call Of Duty måtte ’nøjes’ med en andenplads.

Mesterlig ridekunst af jockey Jacob Johansen

3-årige Brownie (FR) med jockey Jacob Johansen sejrer i sit andet løb på Klampenborg Galopbane 16. maj 2015. Foto Burt Seeger

3-årige Brownie (FR) med jockey Jacob Johansen sejrer i sit andet løb på Klampenborg Galopbane 16. maj 2015. Foto: Burt Seeger

Ejer Lone Kaj-Nielsen med jockey Jacob Johansen på Brownie (FR) efter sejren. Foto Burt Seeger

Ejer Lone Kaj-Nielsen med jockey Jacob Johansen på Brownie (FR) efter sejren. Foto: Burt Seeger

Interessen omkring 3-årige Brownie (FR), købt i Frankrig i maj 2014 af Lone Kaj-Nielsen gennem Morten Buskop Bloodstock, var på forhånd stor, dels købsprisen på 600.000 DKK, dels afstamningen efter Sunday Break – Tropical Mark / Mark Of Esteem.

Brownie fik sin debut lørdag den 2. maj – for to uger siden. Indtrykket var ’grønt’, men forståeligt på baggrund af hingstens uerfarenhed. I Brownies andet løb The Danzig Moon 3 Års Maiden over 1200m blev vi vidne til stor rytterkunst af jockey Jacob Johansen, foruden Brownies eminente evner.

Alle otte deltagere kom fint ud af startboksene, men Brownie sakkede hurtigt bagud, og lå ved opløbssvinget tre til fem længder bag feltet. Afstanden til det samlede felt ind på opløbet var fortsat stor indtil få hundrede meter fra målstregen, hvor Jacob Johansen forvandlede Brownie til en raket, som kom flyvende på de sidste meter, og vandt sikkert. Næste opgave for Brownie bliver Norsk 2000 Guineas.

Perfekt ridt af Lea Olsen

Exquest (DEN) (th) med amatørjockey Lea Olsen
	sejrer på Klampenborg Galopbane 16. maj 2015. Foto Burt Seeger

Exquest (DEN) (th) med amatørjockey Lea Olsen sejrer på Klampenborg Galopbane 16. maj 2015. Foto: Burt Seeger

I dagens første løb The Firing Line Lærlinge/Amatørhandicap over 1800m sørgede amatørjockey Lea Olsen for en perfekt rejse for 5-årige Exquest (DEN). Lea kom godt afsted, og lignede på forhånd en vinder, men mødte efter opløbssvinget kraftig modstand fra 4-årige Kong Valdemar.

Med tillid til Exquests accellerationsevner formåede Lea på de sidste meter at få vallakken op i topfart, og kom akkurat først over målstregen. Det var Exquests fjerde sejr i karrieren.

Amatørjockey Lea Olsen og Exquest (DEN) foran vindercirklen med
	ejerne Ervolders og Berner Olsen. Foto Burt Seeger

Amatørjockey Lea Olsen og Exquest (DEN) foran vindercirklen med ejerne Ervolders og Berner Olsen. Foto Burt Seeger

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Lone Kaj-Nielsen - Joffroy Sylviane
 • Puk og Elo Ervolder, Berner Olsen - Berner Olsen

Stald KTAS jubler

Publ. onsdag den 13. maj 2015

Miss Phone Girl sejrer på Jägersro Galoppbane 12. maj 2015. Foto Stefan Olsson / Svensk Galopp

Miss Phone Girl sejrer på Jägersro Galoppbane 12. maj 2015. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Stald KTAS lod champagnepropperne springe og slap jublen løs, da Miss Phone Girl (GB) kom først i mål efter en pragtopvisning med jockey Marcos Robaldo på Jägersro Galoppbane tirsdag den 12. maj i IKC – serien over 1200m. En bedrift af de store, løbets syv 3-årige deltagere taget i betragtning, alle med handicaps højere end Miss Phone Girl.

Spillerne overså hestens potentiale, da sejren gav pengene 25 gange tilbage. Bent Olsen var ikke i tvivl om hestens kapacitet efter sidste års successer, bortset fra et uheldigt løb på Täby sidst på sæson 2014.

Fra start til mål førte Miss Phone Girl, og blev noteret for 1,75 længdes føring.

Læs også Majken Hansens indlæg på Stald KTAS’s hjemmeside: Miss Phone Girl vinder 75.000 sv.kr

Af staldens øvrige deltagere på Jägersro tirsdag den 12. maj gjorde Hongkong Emperor det næstbedst som anden i Mile Maiden over 1730m.

Stald KTAS med Miss Phone Girl i
	vindercirklen. Foto Stefan Olsson, svensk galopp

Stald KTAS med Miss Phone Girl i vindercirklen. Foto: Stefan Olsson, Svensk Galopp

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Stald KTAS - Mr H. Dutfield


Startende heste uge 20

Publ. mandag den 11. maj 2015

Øvrevoll, søndag den 17/5 kl. 15.15
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
5 Semb Hovedgård Hoppeløb (L) 1800 17.00 Miss Tiffany
6 Øvrevoll Mile Cup 1600 17.22 East Meets West
7 Irish Thouroughbred Marketing Sprint 1370 17.46 Liber

Klampenborg, lørdag den 16/5 kl. 12.30
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
1 Firing Line Lærlinge/amatør 1800 12.50 Exquest
2 Dortmund Maiden 2200 13.15 Gwendolynn, Negotiator
5 Forårshcp. 2200 14.10 Call Of Duty
6 Danzig Moon Maiden 1200 14.35 Brownie, Hongkong Empress

Jägersro, tirsdag den 12/5 kl. 17.50 Pramms Memorial
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
2 Mile Maiden 1730 18.12 Hongkong Emperor
4 IKC Sunrice 1200 18.56 Miss Phone Girl
5 Svenskt Derby 18 juli 1730 19.25 Hongkong Star
9 Pramms Memorial (GR 3) 2015 1730 21.05 Jubilance

Legial og Manacor bedst på tredje løbsdag

Publ. søndag den 10. maj 2015

To af staldens heste, Legial (DEN) og Manacor (DEN), bragte hæder og ære som vindere på tredje løbsdag på Klampenborg Galopbane lørdag den 9. maj. En velbesøgt løbsdag, trods kun seks løb, bygevejr og sparsomme varmegrader.

Sejr til Legial (DEN)

Legial vinder i sin sæsondebut med jockey Marcos Robaldo.
	Foto Burt Seeger

Legial vinder i sin sæsondebut med jockey Marcos Robaldo. Foto: Burt Seeger

I sin femte start med en anden- og en tredjeplads forinden i karrieren afviste Legial med jockey Marcos Robaldo angreb på angreb, især fra staldens to øvrige deltagere Golden Bay (FR) og Hattrick (SWE). Efter opløbssvinget nærmede storfavoritten Victoria Prada (FR) sig, dog på intet tidspunkt med tegn på at fratage Legials føring. Legial kom i mål med cirka 1,5 længde til Golden Bay på andenpladsen.

Ejerne Milo Racing og Kjems Racing i 
	vindercirklen. Foto Burt Seeger

Ejerne Milo Racing og Kjems Racing i vindercirklen. Foto: Burt Seeger

Sejr til Manacor (DEN)

Manacor vinder i sin sæsondebut med jockey
	Rafael De Oliveira. Foto Burt Seeger

Manacor vinder i sin sæsondebut med jockey Rafael De Oliveira. Foto: Burt Seeger

Dansk opdrættede 3-årige Manacor sejrede fire gange i syv starter i 2014 med knap 400.000 kr i præmiesum. Her i foråret 2015 er hoppen igen i storform med sæsondebutsejr i The iKeyVet Guineas Trial over 1600m på Klampenborg Galopbane. Et løb med otte deltagere, alle med gode stamtavler.

Manacor kom godt fra start med jockey Rafael De Oliveira, og lå tidligt side om side med favoritten Ray (GB). Efter opløbssvinget steg spændingen betragteligt. Flere heste meldte sig ind som vindere. Det blev et tæt opløb. Resultatet blev, at Manacor kunne vende tilbage til vindercirklen for femte gang. De svenske ejere Rolenca, Akinita Group og PAL Management var heldigvis taget over Sundet i håb om at deres hest var et hoved bedre end de øvrige syv deltagere. Det holdt stik.


De svenske ejere Rolenca, Akinita Group og
	Pal Management kunne glæde sig over endnu en stor dag i Klampenborg. Foto Burt Seeger

De svenske ejere Rolenca, Akinita Group og PAL Management kunne glæde sig over endnu en stor dag i Klampenborg. Foto: Burt Seeger

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Milo Racing og Kjems Racing - Jens J. Stounberg
 • Rolenca, Akinita Group og PAL Management - Berner Olsen

Startende heste uge 19

Publ. mandag den 4. maj 2015

Klampenborg, lørdag den 9/5 kl. 12.30
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
2 Irish Thoroughbred Marketing 3-års Maiden 1600 13.15 Golden Bay, Hattrick, Legial
4 IKeyVet Guineas Trial 1400 14.05 Anassa, Lille Prinsesse, Manacor
5 Legatissimo Maiden 1400 14.30 Sancy
6 American Pharoah Hcp. 1300 14.55 Elodie, Kitu Kidogo

Hongkong Dragon tænder derbyhåb

Publ. den 3/5 2015

Hongkong Dragon (DEN) vinder i sin debut som 3-årig på Klampenborg Galopbane lørdag den 2. maj 2015. Foto Burt Seeger

Hongkong Dragon (DEN) vinder i sin debut som 3-årig på Klampenborg Galopbane lørdag den 2. maj 2015. Foto: Burt Seeger

Hongkong Dragons (DEN) præstation i Chilly In Rio Maidenløb over 1800m lørdag den 2. maj forstærker ejernes og staldens drøm om at se hesten blandt årets deltagere i Dansk Derby 2015 – om nøjagtigt tre måneder. Dagens bedrift, kombineret med afstamning efter Mingun-Coolmore Rocks / Rock Of Gibraltar, understreger hestens potentiale.

Fra start til mål førte Hongkong Dragon, redet af jockey Rafael De Oliveira, kun truet af en enkelt konkurrent på de sidste meter. I feltet deltog ti 3-årige heste, heraf tre debutanter. Blandt dem var Hongkong Dragon og Negotiator (GB). Sidstnævnte blev tredje.

Jockeyen bag dagens vinderhest, Rafael De Oliveira, kan vi glæde os til at se mere til, idet han har indgået en aftale om at ride for stalden. På dagen havde han tre ridt. De to øvrige udløste en trejdeplads til Goldstep (IRE) i Falconet Handicap over 1600m, og en uplaceret for ustartet 3-årige Hongkong Empress (DEN) i The Seducer Maidenløb over 1400m. Hongkong Dragon ejes af Kjems Racing og Stald Hong Kong.

Ejerne bag Hongkong Dragon, stald Kjems Racing og Stald Hong Kong, ses her	i vindercirklen

Ejerne bag Hongkong Dragon, stald Kjems Racing og Stald Hong Kong, ses her foran vindercirklen. Foto: Burt Seeger

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Kjems Racing, Stald Hong Kong og Cat Racing


Startende heste uge 18

Publ. 26/4 - 2015. Opdateret 3/5

Jägersro, søndag den 3/5 kl. 12.30
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
4 Scania Mile 1600 13.45 Miss Tiffany
6 Palaemona-Löpning 1000 14.37 Elodie

Klampenborg, lørdag den 2/5 kl. 12.30
løb navn distance start ca. hest til start
LINKS til baner og galopsporten
2 The Seducer Maidenløb 1400 13.15 Brownie, Hongkong Empress
3 Falconet Hcp. 1600 13.40 Ametyst, Goldstep
4 Hoku Hcp. 1600 13.40 Exquest
6 Chilly in Rio Maidenløb 1600 14.55 Hongkong Dragon. Lord Of Dublin, Negotiator
7 Madame Esprit Hcp. 1800 15.20 Papa Bear

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv