Bent Olsen, logo

HESTE TIL SALG

SE HER

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - 2015

Staldrundgang lørdag den 11. april

invitation til staldrundgang 2015

Velkommen til årets traditionsrige staldrundgang. Atten 2-årige vil som de første blive vist frem for publikum. Derefter skal vi se på de 3-årige. Af dem er der ligeledes atten personligheder, hvoraf de fleste har vist deres potentiale. De få, der mangler, kan vi med store forventninger se frem til at få på banen. Heriblandt potentielle, klassiske kandidater.

Via galopbane.dk kan I se hvilke storløb staldens 2- og 3-årige heste er meldt i. Da tiden på Staldrundgangen er knap, kan det komme til at knibe med at vise alle Ældre heste frem. Staldrundgangen begynder kl. 9 hos naboen Inge Mette Dejgaard og fortsætter videre til os. Klampenborg Hesteejerforening byder på morgenbrød, kaffe, te og én til halsen.

Generalforsamling og Diskussionsaften

Publ. 22. marts 2015

Klampenborg Hesteejerforening afholder den årlige, ordinære generalforsamling fredag den 17. april kl. 17.00 i Paddock Restauranten på Klampenborg Galopbane.

Generalforsamlingen vil blive efterfulgt af den traditionsrige Diskussionsaften, hvor chanserne for de 67 anmeldte heste til Dansk Derby 2015 skal diskuteres i meget kontante vendinger. Stalden er repræsenteret af: Anassa, Elodie, Gwendolynn, Hattrick, Hongkong Dragon, Hongkong Empress, Legial, Manacor.

Trist nyhed fra stalden

Isabelle Lind. Foto Katarina Eriksen

Isabelle Lind. Foto: Katarina Eriksen

Læs Carsten Bundgaards artikel Isabelle slap mirakuløst fra fatalt styrtgalopsport.dk

Indlæg om stalden på galopsport.dk

Publ. 6. marts 2015

Bent Olsen med Bassiano, født 2013, poserer for galopsport.dk's læsere. Foto HorseNature KB / Facebook

Bent Olsen med Bassiano, født 2013, poserer for galopsport.dk's læsere.
Foto: HorseNature KB / Facebook

Galopsport.dk var forbi stalden til en lille snak om staldens 2-årige heste. Bent benyttede lejligheden til at understrege betydningen af staldens medhjælpere. Læs Olsen har lige så mange 2-årige som Adielsson, skrevet af Carsten Bundgaard.

Billedserie fra Klampenborg Awards 2014

Publ. 2. marts 2015

Festklædt publikum følger prisuddelingen under Klampenborg Awards 2014. Foto: Burg Seeger

Festklædt publikum følger prisuddelingen under Klampenborg Awards 2014.
Foto: Burg Seeger

Fotograf Burt Seeger forevigede højdepunkterne under Klampenborg Awards 2014 lørdag den 28. februar 2015, publiceret på Dansk Hestevæddeløbs hjemmeside.

Bent Olsen og Lea Olsen fik æren af at modtage prisen som henholdsvis Årets Træner og Årets Amatørrytter.

Bent Olsen og Lea Olsen modtager hædersbevisninger som henholdsvis Årets Træner og Årets Amatørrytter, Klampenborg Galopbane 2015

Bent Olsen og Lea Olsen modtager hædersbevisninger som henholdsvis Årets Træner og Årets Amatørrytter, Klampenborg Galopbane 2015.


Tidligere nyheder kan ses under Arkiv