Bent Olsen, logo

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - februar 2016

STALDVINDUET fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Klampenborg Award 2015

Publ. 2016-02-28

Tre af prismodtagerne, Manacor, Rafael de Oliveira og Susanne Springer,  er her fotograferet ved et at de store øjeblikke i 2015, da Manacor vinder Dansk Derby 2015

Tre af prismodtagerne, Manacor, Rafael de Oliveira og Susanne Springer, er her fotograferet ved et at de store øjeblikke i 2015, da Manacor vinder Dansk Derby 2015.

Hæder og ære regnede ned over stalden ved Klampenborg Award 2015 lørdag den 27. februar 2016. De tobenede fik mest at gå hjem med. Bent Olsen og Lea Olsen genvandt titlerne som Årets Træner og Årets Amatørrytter. Jockey Rafael de Oliveira blev Årets Jockey. Titlen som Årets Staldmand gik til Susanne Springer.

Blandt de firbende var Manacor på ’podiet’ to gange, dels som Årets 3-Åring, dels som Årets Hest.

En stor tak skal lyde til Klampenborg Galopbane. Vi er meget stolte over priserne. Og vi ønsker samtidig øvrige prismodtagere tillykke.

Prismodtagere på Facebook

Se samtlige prismodtagere på Facebook/Klampenborg Galopbane

Fotos fra championatsfesten på galopsport.dk

Se fotoserie galopsport.dk (abonnement).

Liber (GB) til start på Meydan 4. februar

Publ. 2016-02-03

Racecard for Liber (GB), Meydan 4. februar 2016

Racecard for Liber (GB), Meydan, Dubai 4. februar 2016.

Kl. 16.35 (dansk tid) torsdag den 4. februar går starten til Liber's andet løb på Meydan Racecourse, Dubai. 16 heste deltager i EGA Billet Trophy med en samlet præmiesum på USD 120,000. Afstanden er 1000m på græs, - 200m kortere end første gang.

Følg løbet via Dubai TV. Klik på Link 3. Lykke til.

Heste født 2014 på hjemmesiden

Publ. 2016-02-01

Heste født 2014 i træning hos galoptræner Bent Olsen

Heste født 2014 i træning hos galoptræner Bent Olsen.

Nu er det muligt at danne sig et overblik over staldens potentiale med heste født i 2014. Se årgang 2014. Flere 2-åringer kan komme til i løbet af den kommende sæson. Foreløbig kan vi glæde os over at have 14 nye årgang 2014 heste i stalden. Fire af hestene er endnu navnløse. Hestene er fotograferet under fremvisningen kort før jul under julestuen. Vi kunne ønske os mere stilrene opstillinger, men indtil videre må I tage til takke med den aktuelle fremvisning på hjemmesiden.

Skulle nogle ligge inde med bedre fotos – tager vi imod disse med kyshånd, da vi jo alle er interesseret i, at staldens heste tager sig bedst muligt ud. Fotos kan sendes til ok@styles-ok.dk.

Hestene lige nu …

Mange af hestene i den nye årgang ankom allerede til stalden umiddelbart efter efterårets auktioner. Det har betydet, at hovedparten har været godt i gang allerede inden årsskiftet. De cantrer og viser gode takter, og de milde temperaturer betyder, at træningsforholdene er optimale for forberedelserne til den nye sæson.

Forhåbninger

Som altid er vi fulde af optimisme, vilje og tillid til at den nye årgang bringer hesteejerne store øjeblikke, glædelige dage på de skandinaviske væddeløbsbaner, og et godt samvær med os og det helt særlige miljø, som Klampenborg Galopbane byder på.

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv