Bent Olsen, logo

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - februar 2017

STALDVINDUET fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Hæder til Bent Olsen i Aarhus

Publ. 26-02-2017

Bent Olsen genvinder trænerchampionatet 2016 på Aarhus Væddeløbsbane

Bent Olsen genvinder trænerchampionatet 2016 på Aarhus Væddeløbsbane. Foto: arkiv.

Ved Championatsfesten lørdag den 25. februar 2017 på Jydsk Væddeløbsbane blev Bent Olsen hyldet som den mest vindende galoptræner i 2016.

Hæderen kom i hus på baggrund af 19 starter (3-1-6) og 292.100 kr. Ifølge Henrik Brendholdt, Dansk Hestevæddeløb, var fortjenesten ikke ukendt for Bent, idet det var 17. gang Bent hjemtog championatet i Aarhus.

Desert Eagle sikrede Bents trænerchampionat som vinder af den Jydske Vinterfavorit 2016. Foto: Ole Hindby

Desert Eagle sikrede Bents trænerchampionat som vinder af den Jydske Vinterfavorit 2016. Foto: Ole Hindby.

Heste født 2015 på hjemmesiden

Publ. 16-02-2017

heste født 2015 på hjemmesiden

Nu er det muligt at danne sig et overblik over staldens potentiale af heste født i 2015. Se Årgang 2015. Flere 2-åringer kan komme til i løbet af sæsonen, men foreløbig kan vi glæde os over at have hele tyve nye årgang 2015 heste i stalden.

Send fotos til webmaster

Nogle heste er endnu navnløse, men vil blive opdateret når godkendt navn foreligger. Ligeledes vil fotos af de enkelte 2-åringer blive synlige når fotografen har været forbi. Her skal vi imidlertid komme med en opfordring til hesteejere og andre, som måtte have fotos af de enkelte heste – vi tager imod disse med kyshånd, da vi jo alle er interesserede i, at staldens heste tager sig bedst muligt ud. Send venligst fotos til web-master. E-mail: ok@styles-ok.dk.

Hestene lige nu ...

Mange af hestene i den nye årgang ankom allerede til stalden umiddelbart efter efterårets auktioner. Det har betydet, at hovedparten har været rigtig godt i gang allerede inden årsskiftet. De cantrer og viser gode takter, og de milde temperaturer betyder, at træningsforholdene er optimale for forberedelserne til sæsonen 2017.

Lidt om opdræt

Blandt de 20 heste, som lige nu er i stalden finder vi kun fire dansk-opdrættede heste, men med henblik på de ”lukkede løb” for skandinavisk opdræt kan disse suppleres med yderligere fire svensk opdrættede heste. Hovedparten af årgang 2015 har imidlertid Irland som opdrætterland, idet hele 10 heste har denne status. Endelig suppleres ”holdet” af fransk og tysk opdræt.

Forhåbninger

Som altid er vi fulde af optimisme, tillid og troen på, at den nye årgang bringer hesteejerne store øjeblikke, glædelige dage på banen og et godt samvær med os, og det helt særlige miljø, som Klampenborg Galopbane byder på. Men også udenfor hjemmebanen håber vi på store præstationer såvel i Sverige og Norge som i provinsen.

Norsk hyldest til Lone Kaj og Brownie (GB)

Publ. 13-02-2017

Lone Kaj med trofæet ses her ved Hestesportens Galla 2016 i Aarhus, hvor Brownie (GB) blev hyldet som Årets Hest i Danmark. Foto Lasse Jespersen.

Lone Kaj med trofæet ses her ved Hestesportens Galla 2016 i Aarhus, hvor Brownie (GB) blev hyldet som Årets Hest i Danmark. Foto: Lasse Jespersen

Lone Kaj-Nielsen blev hyldet som Årets Hesteejer 2016 i Norge på baggrund af Brownies (GB) enestående resultater på Øvrevoll Galoppbane i 2016. Brownie selv blev hædret som Årets Gjest. Begivenheden fandt sted ved Championatsfesten på Øvrevoll lørdag den 11. februar 2017.

Brownie (GB) var suveræn på Øvrevoll Galoppbane med tre sejre i tre starter - Øvrevoll Mile Cup, Polar Cup (Gr.3) og Marit Sveaas Minneløp (Gr.3). 
	Billedet er fra Marit Sveaas Minneløp.  Jockey Oliver Wilson. Foto: Eirik Stenhaug. Copyright: Norsk Rikstoto.

Brownie (GB) var suveræn på Øvrevoll Galoppbane med tre sejre i tre starter - Øvrevoll Mile Cup, Polar Cup (Gr.3) og Marit Sveaas Minneløp (Gr.3). Billedet er fra Marit Sveaas Minneløp. Jockey Oliver Wilson. Foto: Eirik Stenhaug. Copyright: Norsk Rikstoto.

1 lot med hjem fra Tattersalls

videoklip fra Tattersalls February Sale

Se videoklip fra Tattersalls February Sale

Bents to dags rejse til Tattersalls February Sale resulterede i et indkøb til stalden, den 3-årige brune vallak Sliceoflife (GB) efter Sayif – Cherrego v. Borrego. Hesten blev købt på vegne af Stoneeye Aps, hvis repræsentant var med på rejsen. Pris 15.000 guineas.

Sliceoflife har otte løb bag sig med to flotte andenpladser på det seneste, begge på Lingfield Park Racecoure.

Læs Tattersalls pressetekst

Tidligere nyheder kan ses under Arkiv