Bent Olsen, logo

Bent Olsen og førstejockey Jacob Johansen
Klampenborg Galopbane set fra Bent Olsens stald
Jacob Johansen, staldens førstejockey på Silvershine
Bent Olsens stald

Arkiv - juli 2019

STALDVINDUET fortæller om staldens aktiviteter og nyheder. I sæsonen informerer vi om kommende startere og nævneværdige præstationer.

Højdepunkter på Produce Stakes dagen

Publ. 28-07-2019

Stalden kunne lørdag den 27. juli se tilbage på en spændende løbsdag,, hvor hovedløbet i Klampenborg var Produce Stakes, - et løb for 2-årige danskopdrættede afkom efter hopper, bedækket i Danmark i 2016. Her opnåede staldens ene deltager, NVA Racing’s Deanston, en andenplads, kun slået med et mulehår.

I dagens andet 2-års løb, 2-Års MaidenSerien, kunne Stald KTAS juble over en overbevisende sejr til Acapello (IRE). Sidst, men ikke mindst, kunne vi igen opleve Lone Kaj-Nielsens 10 årige Jubilance (IRE) i storform som vinder af Benny Jensen Memorial.

2-årige Acapello (IRE) lover godt for fremtiden

Stald KTAS's Acapello (IRE) med jockey Carlos Lopez på vinderkurs i 2-års MaidenSerien, lørdag den 27. juli, Klampenborg. Foto Burt Seeger

Stald KTAS's Acapello (IRE) med jockey Carlos Lopez på vinderkurs i 2-års MaidenSerien, lørdag den 27. juli, Klampenborg. Foto: Burt Seeger.

Stald KTAS’s venner af galopsporten samt publikum fik en stor oplevelse med 2-årige Acapello (IRE) i hestens anden start, redet af jockey Carlos Lopez.

Forventningerne til en god præstation var skyhøje, idet Acapello er halvbror til stjernehesten Irish Trilogy (IRE), der som 2-årig vandt tre sejre på stribe, heraf to storløbssejre, Dansk Galops Auktionsløb og det svenske Vinterfavoriternas Pris.

Drømmen om at gentage halvbrorens succes fik fornyet næring efter Acapellos opvisning. I modsætning til det første løb, kom Acapello denne gang godt ud af startboksen og lå fra start i front, kun i nærkamp med én af de fem deltagere.

Ind på opløbet stod det klart, at Acapello ville vinde, idet den spring for spring øgede afstanden til forfølgerne og kom i mål med næsten tre længders føring. Indtil videre en tro kopi af halvbrorens karriereforløb.

Under sejrsinterviewet med Christina Borreby nævnte Bent Olsen, at vi igen kommer til at opleve Acapello på derbydagen i kampen om 200.000 gode præmiekroner. Dagens maidensejr indbragte 22.500 kr. til Stald KTAS.

Acapello og jockey Carlos Lopez fotograferet i vindercirklen efter sejr i 2-Års MaidenSerien. Foto Burt Seeger

Acapello og jockey Carlos Lopez fotograferet i vindercirklen efter sejr i 2-Års MaidenSerien. Foto: Burt Seeger.

Jubilance (IRE) – en af Klampenborgs stoltheder

Jubilance (IRE) med jockey Elione Chaves kommer først i mål i Benny Jensen Memorial løbet, lørdag den 27. juli, 2019. Foto Burt Seeger

Jubilance (IRE) med jockey Elione Chaves kommer først i mål i Benny Jensen Memorial løbet, lørdag den 27. juli, 2019. Foto: Burt Seeger.

Lone Kaj-Nielsens 10 årige Jubilance (IRE) modtog velfortjent applaus i vindercirklen efter endnu en kraftpræstation, denne gang i Benny Jensen Memorial over 1600 meter, redet af jockey Elione Chaves.

Det var sæsonens anden sejr på fem starter. Dertil en fornem andenplads i Det 118. Pokalløb (L). Med rette kunne banespeakeren efter dagens sejr omtale Jubilance som en af Klampenborgs stoltheder. Hesten har passeret godt og vel 2 millioner kroner i indløbne præmier.

I Benny Jensen Memorial deltog syv klasse 1 heste. Fra start lå Jubilance bagest og havde 10-12 længder frem til de førende, da feltet nærmede sig opløbet. Ind på lige bane valgte Elione Chaves at gå ud i den ydre bane. Snart derefter var Jubilance kommet op i gear og kom flyvende i sin velkendte finish for til sidst kun at duellere med MyLegend om førstepladsen, som faldt ud til fordel for Jubilance med halvanden længdes føring.

To uger efter Lone Kaj-Nielsens seneste sejr i 
	Svenskt Derby 2019 med Red Cactus (USA) indfinder Lone Kaj sig igen i vindercirklen, denne gang med Jubilance (IRE), redet af Elione Chaves, Klampenborg, lørdag den 27. juli, 2019. Foto Burt Seeger

To uger efter Lone Kaj-Nielsens seneste sejr i Svenskt Derby 2019 med Red Cactus (USA) indfinder Lone Kaj sig igen i vindercirklen, denne gang med Jubilance (IRE), redet af Elione Chaves, Klampenborg, lørdag den 27. juli, 2019. Foto: Burt Seeger.

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Stald KTAS - Olive O'Connor Bloodstock
 • Lone Kaj-Nielsen - Old Carhue & Graeng Bloodstock


Brownie (FR) aflivet

Publ. 26-07-2019

En uforglemmelig væddeløbskarriere er slut. Brownie ses her 
	med jockey Oliver Wilson, da hesten sejrede i Pramms Memorial på Jägersro, 23. maj 2017, en af karrierens mange højdepunkter. Foto Stefan Olsson, Svenskt Galopp

En uforglemmelig væddeløbskarriere er slut. Brownie ses her med jockey Oliver Wilson, da hesten sejrede i Pramms Memorial på Jägersro, 23. maj 2017, en af karrierens mange højdepunkter. Foto: Stefan Olsson, Svenskt Galopp.

Til stor sorg for stalden måtte Brownie aflives, efter at dyrlægen i går torsdag konstaterede tarmslyng.

Brownies fortjenester er på det allerhøjeste niveau, og for ejer Lone Kaj-Nielsen er det et smerteligt tab. Hun faldt selv for hesten i Frankrig og købte den for et anseeligt beløb gennem Morten Buskop Bloodstock, en tillidserklæring af de helt store, idet Brownie kvitterede med at vinde storløb på storløb med en samlet præmiesum på 2,6 millioner danske kroner.

På galopsport.dk (abonnement) kan man læse en artikel Farvel til en af de bedste … om Brownies karriere, skrevet af Carsten Bundgaard.

Startende heste uge 30

Publ. 22-07-2019

Klampenborg, lørdag den 27/7 kl. 17.00
løb løbstitel distance start hest
Program - Klampenborg
1 2-års MaidenSerien 1200 17.00 Acapello
2 Produce Stakes 1300 17.25 Deanston
5 Amatør Hcp. 1400 18.40 Exquest
6 Benny Jensen Memorial 1600 19.05 Jubilance
7 Super Sprint 650 19.30 Monza
8 3-års løb 2200 19.55 Burre
9 Kl. 2 Hcp. 2200 20.20 French Warrior, Hongkong Honcho, Iron Lady

Göteborg, søndag den 28/7 kl. 12.15
løb løbstitel distance start hest
Program - Göteborg
2 Kopparmärralöpning 2400 13.08 Lea

Startende heste uge 29

16-07-2019

Bro Park, søndag den 21/7 kl. 12.15
løb løbstitel distance start hest
Program - Bro Park
5 3-års Hcp. 1600 13.55 Lord Of Elsinore

Sejr i Svensk Derby til tonerne af Danmarks nationalmelodi

Publ. 16-07-2019

Lone Kaj-Nielsen og Bent Olsen fotograferet
	ved prisoverrækkelsen efter Red Cactus har sejret i Svenskt Derby 2019. Jockey Eduardo Pedroza red. Foto Stefan Olsson, Svenskt Galopp

Lone Kaj-Nielsen og Bent Olsen fotograferet ved prisoverrækkelsen efter Red Cactus har sejret i Svenskt Derby 2019. Jockey Eduardo Pedroza red. Foto: Stefan Olsson, Svenskt Galopp .

Bent Olsen og Lone Kaj-Nielsen blev søndag hyldet som vindere af Svenskt Derby 2019 til tonerne af Danmarks nationalmelodi Der er et yndigt land. Et stort og følelsesladet øjeblik i det svenske. Det var efter at Red Cactus (USA) med jockey Eduardo Pedroza kom i mål som den første af femten toptunede galopheste – endog med næsten fire længders føring.

Red Cactus med jockey Eduardo Pedroza på vej mod sejr i Svenskt Derby 2019. Foto Stefan Olssen, Svenskt Galopp

Red Cactus med jockey Eduardo Pedroza på vej mod sejr i Svenskt Derby 2019. Foto: Stefan Olssen, Svenskt Galopp.

Red Cactus nød på forhånd favoritværdigheden, men alt skal flaske sig for at forventningerne bliver til virkelighed. Og den 2400 meter lange rejse var langt fra problemfri. Lykkeligvis fik jockey Eduardo efter indgangen til opløbet det hul, der skulle til, for at han kunne komme igennem de mange heste foran.

Red Cactus og jockey Eduardo Pedroza ind på opløbet på Jägersro i klar føring i Svenskt Derby 2019. Foto Stefan Olsson, Svenskt Galopp

Red Cactus og jockey Eduardo Pedroza ind på opløbet på Jägersro i klar føring i Svenskt Derby 2019. Foto: Stefan Olsson, Svenskt Galopp.

Stor, større, størst

Kan det blive større, set med danske briller? Næppe. Lone Kaj har tidligere stået som vinder af Dansk Derby i 2008, men tanken om at hun en dag også skulle stå som vinder af det svenske derby, kunne forekomme som det rene galimatias. Dog ikke for de indviede. I 2016 blev Lone Kaj’s Cabanac fjerde i det svenske derby. Hvorfor så ikke også en nummer ét?

Kimen til dagens succes blev lagt for et år siden, da Lone Kaj og Bent var i Doncaster, hvor Bent spottede Red Cactus og Lone beredvilligt betalte. Planen var fra dag et, at den amerikanskfødte heste blev indkøbt til en karriere på dirten. Optimismen fik et kæmpe nøk opad den 26. juni tre uger før Svenskt Derby, da Red Cactus sejrede i Svenskt Derby Trial med hele ni længder. En præstation, der gav genlyd i hele Skandinavien.

Sejrsinterviews

Lone Kaj-Nielsen og Bent Olsen på vej til sejrsinterview efter Red Cactus' sejr i Svenskt Derby 2019. Foto Styles-Ok

Lone Kaj-Nielsen og Bent Olsen på vej til sejrsinterview efter Red Cactus' sejr i Svenskt Derby 2019. Foto: Styles-Ok.

Lone Kaj fik mange til at le under interviewet, hvor hun fik lejlighed til at fortælle om sit fantastiske liv i galopsporten, som hun er født ind i. Hendes mor vandt blandt andet Ladies Cup to gange. Især historien om, hvorfra Red Cactus fik sit navn vakte jubel, men også alle de mange følelser, der følger med i at have en hest til start i Svenskt Derby, blev der sat ord på:

Jamen, jeg er helt rundt på gulvet. Vi drager til Duncaster, Bent kigger ham ud, og vi køber ham og spiser om aftenen på Western Cactus, og så sidder jeg og begynder at tænke på navn. Bent, hvad hedder restauranten – Western Cactus. Jamen, Kaktus, det må da være et godt navn, og så gik jeg hjem og kiggede på internettet, og der var en stor kaktus med en stor dejlig, rød blomst. Red Cactus. Der er den! Det er min egen lille historie …

Lone Kaj’s livsfilosofi kom også til udtryk gennem spørgsmålet om, hvornår hun begyndte at tro på derbysejren, hvortil hun svarede:

Nej, det gjorde jeg ikke. Det tør jeg ikke. Det kan man da ikke tro på. Man kan håbe, og man kan håbe, at ens træner er god nok at træne den. I dag får han ros, i morgen får han en balle!

Lone Kaj's herlige bramfrihed siger ikke så lidt om det gode samarbejde, der er imellem hende og Bent.

Til sidst i interviewet berettede Lone Kaj om, hvordan morgenen var gået, efter at hun i egen bil var kørt til Jägersro, og hvordan det var at stå i nu'et som vinder af Svenskt Derby:

Jamen jeg behøver ikke bilen hjem, jeg kan svømme hjem eller flyve hjem!

Også Bent Olsen var befippet, men fattet og sagde blandt andet om sejren:

Det er helt ubeskriveligt. Der ligger et stort arbejde bagved at gøre en hest klar til svensk derby. Tænk, hvor få af de mange indkøb, der kommer til og så få af dem, der vinder.

Bents planer for hestens fremtid er at spare den så meget, at den kan gøre sig i de helt store løb på dirten i 2020. Dertil et ønske om at give den et vinterophold i Dubai, sådan som det var tilfældet i vintermånederne i år.

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Lone Kaj-Nielsen - Oliver S. Tait


Silverstone - suveræn i Derby Trial Stakes

Publ. 15-07-2019

Silverstone bedst i dansk Derby Trial Stakes, redet af Carlos Lopez. foto Burt Seeger

Silverstone bedst i dansk Derby Trial Stakes, redet af Carlos Lopez. Foto: Burt Seeger .

Med en føring på fire længder gik Silverstone sejrrigt ud af dansk Derby Trial Stakes lørdag den 13. juli, redet af jockey Carlos Lopez. Staldens Hongkong Ace og Sankt Peder gjorde også gode figurer.

Ti heste deltog, heriblandt flere med det ene formål at sikre sig en plads i Dansk Derby den 11. august.

På forhånd var Silverstone og Jyllandsløbsvinderen Sankt Peder blandt favoritterne. Ind på opløbet lå alle tre Bent Olsen heste i front. Sekunder efter fik Silverstone overtaget og hoppen beviste i løbet af de næste små 30 sekunder, at hun er en klasse for sig, så suverænt hun skød fra de øvrige. Sankt Peder opnåede en fjerdeplads.

Med en lille måned til Dansk Derby den 11. august får drømmen om en sejr fornyet næring. Ikke kun på vegne af Silverstone, men også blandt staldens øvrige derbydeltagere.

Dagens underlag var målt god til let. Et andet underlag kan medvirke til at vende op og ned på derbychancerne.

Silverstone er ejet af Kjeldsbjerggaard ApS og opdrættet af Bechmann Racing.

Kjeldsbjerggaards ejere med Silverstone og jockey Carlos Lopez i vindercirklen, lørdag den 13. juli, Klampenborg. Foto Burt Seeger

Kjeldsbjerggaards ejere med Silverstone og jockey Carlos Lopez i vindercirklen, lørdag den 13. juli, Klampenborg. Foto: Burt Seeger.

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Kjeldsbjerggaard ApS - Bechmann Racing


Startende heste uge 28

Publ. 08-07-2019

Odense, onsdag den 10/7 kl. 17.00
løb løbstitel distance start hest
Program - Odense
4 Goffs UK Stakes 1650 18.30 Exquest

Klampenborg, lørdag den 13/7 kl. 16.00
løb løbstitel distance start hest
Program - Klampenborg
1 2-Års løb 1200 17.00 Stoneeye’s Kitten, Targaryen
2 Maidenløb 1600 17.25 Simola
5 Klampenborg Classic 2400 18.45 Talisman
6 Derby Trial Stakes 2200 19.10 Hongkong Ace, Sankt Peder, Silverstone
7 Stratford-on-Avon 1200 19.45 No Comment
8 3-Års Løb 1600 20.10 Meringue, Miss Spectre

Jägersro, søndag den 14/7 kl. 13.00 Svensk Derbydag (foreløbig startliste)
løb løbstitel distance start hest
Svenskt Galopp - Jägersro
2 Derby Juvenile 1200 14.00 Grey Flash
3 M. Wettermarks Minneslöp 1730 14.30 Lea
4 Zawawi Cup(L) 1200 15.00 Brownie
6 Malmø Stads Pris (Sofierolöp) 1730 1550 Primacor, Prince Charming
7 Svenskt Derby Consolation 2400 16.15 Xanthippe
9 Svenskt Derby(L) 2400 17.10 Red Cactus
10 Tattersalls Malmø Hcp. 1730 17.45 Cabanac

Program side 1-45

Program side 46-84


Overraskelser i Summer Racing

Publ. 08-07-2019

2-årige Deanston, ejet af NVA Racing og opdrættet af Berner Olsen, tog fusen på de fleste, da hingsten vandt i 2-Års Maidenserien over 1200 meter på Klampenborg Galopbanes Summer Racing løb, lørdag den 6. juli.

Også 3-årige The Winther Storm, ejet og opdrættet af Irina Skjødt, fulgte op med overraskende sejr i Maidenløb over 1800 meter.

Ingen af de to vindere var med i tipsrammen i dagens program.

Flot indsats af 2-årige Deanston

Deanston, ejet af NVA Racing vinder i sin første start, Klampenborg, lørdag den 6. juli 2019. Foto Burt Seeger

Deanston, ejet af NVA Racing vinder i sin første start, Klampenborg, lørdag den 6. juli 2019. Foto: Burt Seeger.

Deanston, redet af Rafael De Oliveira, var oppe mod fem konkurrenter i Klampenborgs andet maidenløb for den yngste årgang.

Fra start tog Deanston føringen. Ind på opløbets lige bane var halvsøsteren, My Little Sister, lige i hælene på Deanston, mens afstanden til de øvrige deltagere blev længere og længere, jo nærmere de to kom målstregen. Det blev en spændingsfyldt duel, hvor Deanston til sidst fik et lille overtag og sejrede med hoved. Begge heste er efter Berner Olsens avlshingst Kahyl.

Deanston er ud af Lois Lane, som selv vandt første gang ude og sidenhen vandt Dansk Galops Auktionsløb og Dansk Kriterium.

Under vinderinterviewet med Bent, kom det frem, at Deanston er en temperamentsfuld herre, som i det daglige arbejde ikke altid går bedst. Desto større var glæden over hestens indsats i dagens opgør.

Niels Varming og jockey Rafael De Oliveira i vindercirklen med 2-årige Deanston, Klampenborg 6. juli 2019. Foto Burt Seeger

Niels Varming og jockey Rafael De Oliveira i vindercirklen med 2-årige Deanston, Klampenborg 6. juli 2019. Foto: Burt Seeger.

The Winther Storm vandt legende let

3-årige The Winther Storm, ejet og opdrættet af Irina Skjødt, på vej mod sin første sejr, Klampenborg 6. juli 2019. Foto Burt Seeger

3-årige The Winther Storm, ejet og opdrættet af Irina Skjødt, på vej mod sin første sejr, Klampenborg 6. juli 2019. Foto: Burt Seeger.

Irina Skjødts 3-årige The Winther Storm, redet af Carlos Lopez, var ude i sit ottende løb med to tredjepladser som hidtil bedste resultat. Til forskel fra tidligere starter, løb The Winther Storm denne gang med skindruller, en detalje, der måske var afgørende for, at hesten leverede en toppræstation blandt feltets syv deltagere.

Sidste del af løbet var især interessant, fordi The Winther Storm så ubesværet stak fra sine forfølgere et par hundrede meter før målstregen. Sejren med tre længders føring tog sig legende let ud. Den kunne være blevet større, idet Carlos Lopez havde overskud til at tage armene ned et pænt stykke før målstregen.

Ejer og opdrætter Irina Skjødt tager imod 3-årige The Winther Storm og Carlos Lopez efter sejren, Klampenborg 6. juli 2019. Foto Burt Seeger

Ejer og opdrætter Irina Skjødt tager imod 3-årige The Winther Storm og Carlos Lopez efter sejren, Klampenborg 6. juli 2019. Foto: Burt Seeger.

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • NVA Racing - Berner Olsen
 • Irina Skjødt - Irina Skjødt


Startende heste uge 27

Publ. 02-07-2019

Klampenborg, lørdag den 6/7, kl. 16.00
løb løbstitel distance start hest
Program - Klampenborg
1 2-års MaidenSerien 1200 17.00 Acapello, Deanston
3 Sprint løb 1100 17.50 Miss Riverdance
5 Lyngby-Taarbæk Kommune 1600 18.40 Valde
6 Maidenløb 1800 19.05 The Winther Storm

Göteborg, søndag den 7/7, kl. 12.15
løb løbstitel distance start hest
Program - Göteborg
6 Adelöpning 1400 14.17 Monza

Tropedag på Klampenborg Galopbane med stalden til tops i tre løb

Publ. 01-07-2019

Tre sejre blev det til på Klampenborg Galopbane, søndag den 30. juni, fulgt op af en andenplads med Jubilance (IRE) som næstbedste resultat i dagens hovedbegivenhed, det traditionsrige Pokalløb(L).

Sejrene blev vundet af 3-årige Hongkong Ace (SWE), 5-årige Sliceoflife (GB) og 3-årige Prince Charming (SWE) i nævnte rækkefølge. Banen blev målt til let på en sommerdag, hvor temperaturen var oppe på 30 grader, velsignet af en frisk vind og et veloplagt publikum, som trodsede heden.

Hongkong Ace (SWE) - let vinder af første løb

Hongkong Ace, ejer af Stald Hongkong og redet af Rafael De Oliveira
	på vej mod en maidensejr, Klampenborg, lørdag den 30. juni 2019. Foto Burt Seeger

Hongkong Ace, ejet af Stald Hongkong og redet af Rafael De Oliveira på vej mod en maidensejr, Klampenborg, lørdag den 30. juni 2019. Foto: Burt Seeger.

Hongkong Ace, redet af Rafael De Oliveira, var ude i sit fjerde løb med syv konkurrenter i et 1600 meter Maidenløb. Alle kom godt i vej, ikke mindst Hongkong Ace, der fra start var toneangivende i feltet. Ind på opløbet var hesten stærkt galoperende og efterlod forfølgerne med fire til fem meter, da han skar målstregen.

Der har hele tiden været store forhåbninger til Hongkong Ace’s evner. Det har hidtil knebet med koncentrationen. Med dagens opvisning tør vi godt konkludere, at hesten, ejet af Stald Hongkong, har en spændende fremtid for sig.

Ejerkreds og familien Tsang i vindercirklen med 3-årige Hongkong Ace (SWE), redet af Rafael De Oliveira, søndag den 30. juni 2019. Foto Burt Seeger

Ejerkreds og familien Tsang i vindercirklen med 3-årige Hongkong Ace (SWE), redet af Rafael De Oliveira, søndag den 30. juni 2019. Foto Foto: Burt Seeger.

Sliceoflife (GB) samlede Lea, Bent og Rasmus Olsen i vindercirklen

Sliceoflife (GB) med amatørrytter Lea Olsen genvinder fordums styrke i HKS Prinsesse Benedictes 
	Ærespræmie, Klampenborg, søndag den 30. juni 2019. Foto Burt Seeger

Sliceoflife (GB) med amatørrytter Lea Olsen genvinder fordums styrke i HKS Prinsesse Benedictes Ærespræmie, Klampenborg, søndag den 30. juni 2019. Foto: Burt Seeger .

5-årige Sliceoflife, der gjorde det så glimrende som 3-årig, har trådt lidt i vande siden 3-års sæsonen i 2017. Det billede ændrede sig i dag, da amatørrytter Lea Olsen, Bent Olsens datter, sad med taktstokken i HKH Prinsesse Benediktes Ærespræmie over 1800 meter med ti deltagere.

Lea Olsen havde ikke travlt med at komme i front. Det var først, da de kom ind på lige bane, vi så en Sliceoflife blandt de forreste. Midt på opløbet var feltet mere eller mindre samlet med Sliceoflife i front. Kort før målstregen var Bergheim (IRE) den største trussel, men det lykkedes for Lea at fastholde føringen.

Storebror beslagsmed Rasmus Olsen, der ejer Sliceoflife, kunne derefter glædestrålende tage imod sin søster, farmand og hest i vindercirklen.

Det festlige øjeblik blev ikke mindre af, at Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte som protektor for løbet traditionen tro var til stede for at se løbet og lykønske vinderen.

Sliceoflife (GB) efter sejr, med amatørrytter Lea Olsen på ryggen, flankeret af sin bror, beslagsmed Rasmus Olsen, som ejer hesten. Foto Burt Seeger

Sliceoflife (GB) efter sejr, med amatørrytter Lea Olsen på ryggen, flankeret af sin bror, beslagsmed Rasmus Olsen, som ejer hesten. Foto: Burt Seeger.

Prince Charming (SWE) fastholder format og charme

Prince Charming (SWE), ejet af Kjeldsbjerggaard ApS og redet af Rafael De Oliveira, lever op til favoritværdigheden
	som vinder af 3-Årsløb, Klampenborg, søndag den 30. juni 2019. Foto Burt Seeger

Prince Charming (SWE), ejet af Kjeldsbjerggaard ApS og redet af Rafael De Oliveira, lever op til favoritværdigheden som vinder af 3-Årsløb, Klampenborg, søndag den 30. juni 2019. Foto: Burt Seeger.

3-årige Prince Charming, redet af Rafael De Oliveira, var ude mod fem konkurrenter i det 1800 meter lange Banque Internationale à Luxembourg Private 3-Års Løb. Det viste sig, at modstanderne var chanceløse mod den vel galoperende charmetrold, dog stærkt forfulgt af staldens anden deltager, halvbroderen Lord Of Elsinore (SWE), der endte med at blive tredje.

Det var Prince Charmings tredje sejr i år, blandt dem den klassiske i 2000 Guineas. I dagens løb viste prinsen igen sit format med en klar føring fra start og helt frem til opløbet. På opløbet skrumpede afstanden til forfølgerne, men aldrig så meget, at udsigten til en ny triumf for ejeren Kjeldsbjerggaard ApS forduftede. Om seks uger, den 11. august, stiller Prince Charming op i Dansk Derby som en af favoritterne.

Ejer af Prince Charming, Kjeldsbjergaard ApS ved Laila Jeppesen og Marc Elsborg modtager Prince Charming og jockey Rafael De Oliveira i 
	vindercirklen efter endnu en storslået indsats af den kommende derbydeltager 2019. Foto Burt Seeger.

Ejer af Prince Charming, Kjeldsbjergaard ApS ved Laila Jeppesen og Marc Elsborg modtager Prince Charming og jockey Rafael De Oliveira i vindercirklen efter endnu en storslået indsats af den kommende derbydeltager 2019. Foto: Burt Seeger.

Tillykke
 • TILLYKKE TIL EJER OG OPDRÆTTER:
 • Stald Hongkong - Stald Hong Kong ApS
 • Rasmus Olsen - Maywood Stud
 • Kjeldsbjerggaard ApS - Marc Elsborg


Tidligere nyheder kan ses under Arkiv