Afstamning

  • Brun hingst født 09-04-2014
  • Far Soldier Of Fortune (IRE)
  • Mor Amancaya (GER)
  • Morfar Dai Jin (GB)
  • Opdrætter S.L.U. Ondarreta Inv.
  • Ejet af NVA Racing
Ejet af NVA Racing

french warrior (FR)

Ejer Kentaur og Nva Racing tager imod French Warrior efter hestens anden sejr i tre starter. Foto Burt Seeger

French Warrior (FR), 26. maj 2017. Foto: Burt Seeger

Arkiv

5. løbsdag med sejr til French Warrior (FR)

Publ. 27-05-2017

Ejer Kentaur og Nva Racing tager imod French Warrior efter hestens anden sejr i tre starter. Foto Burt Seeger

French Warrior (FR) krydser målstregen først i IKeyVets 3-Års Serien, igen med jockey Elione Chaves. Foto: Burt Seeger

Forhåndsinteressen for staldens deltagere på Klampenborg Galopbane fredag den 26. maj samlede sig især om de 2-årige og 3-åriges præstationer. Hovedløbet blandt ældre klasseheste Revolution Bastards Kristi Himmelfart Pokalen over 2200 meter faldt ikke ud til Call Of Duty og Efesos’ fordel, da begge heste trives bedst på blødt baneunderlag.

Blandt de 2-årige klarede Easter Surprice og Monsa sig bedst med henholdsvis en anden- og en tredjeplads.

3-årige French Warrior og Lucy Liu sørgede for en dobbeltsejr i IKeyVets 3-Års Serie over 1800 meter, mens staldens heste i dagens 5. løb 3-Års Maiden Serien foreløbig ikke kandiderer til toppræstationer i let/hård bane med et bandeunderlag som blev målt som let.

French Warriors anden sejr

3-årige French Warrior (FR) har tre starter bag sig med to sejre i træk og en flot placering som tredje i debuten, kun slået med hoved. Næste stop er Aarhus med Jyllandsløbet forude, som løbes den 17. juni.

Jockey Elione Chaves har redet French Warrior i alle tre starter. I dagens løb udviste han igen taktisk snilde med et veldisponeret løb, som medvirkede til stor publikumsspænding i en medrivende opløbskamp. Kort før mål var intet afgjort førend French Warrior kunne vende tilbage til vindercirklen med Luci Liu i hælene.

Regnmængder satte sit præg på anden løbsdag

Publ. 30-04-2017

To dages stride strømme med regn blev en hård omgang for hestene i den tunge bane på Klampenborg anden løbsdag lørdag den 29. april. Resultatmæssigt til fordel for nogle, og til ulempe for andre.

Stalden kunne glæde sig over to sejre og flere gode placeringer. Efesos leverede en pragtpræstation over 2400m i Forårshandicap, redet af Elione Chaves , og French Warrior (FR) aflagde sin maidentitel i 3-Års Maidenserien, også med Elione Chaves, fulgt op af en god andenplads til Hongkong Honcho i samme løb. 3-årige Indika (SWE) skal ligeledes fremhæves med en flot andenplads i 1200m Maidenløb.

Dobbeltsejr i 3-Års Maidenserien

3-årige French Warrior med jockey Elione Chaves ses her
	på vej mod målstregen et maidenløb over 1800m med Hongkong Honcho bag sig,  lørdag den 29. april 2017 på Klampenborg Galopbane. Foto Burt Seeger

3-årige French Warrior med jockey Elione Chaves ses her på vej mod målstregen i et maidenløb over 1800m med Hongkong Honcho bag sig, lørdag den 29. april 2017 på Klampenborg Galopbane. Foto: Burt Seeger

French Warrior (FR) og Hongkong Honcho (GB) fik en god start, redet henholdsvis af Elione Chaves og af Oliver Wilson, i 3-Års Maidenserien over 1800m. Undervejs frem til opløbet lå begge heste i en afventende position bag den førende hest, men efter opløbssvinget skiftede billedet, og de to heste kæmpede side om side i en spændende nærkamp om at nå først over målstregen – til sidst med fordel til French Warrior, der blev noteret for halvanden længdes føring.

3-årige French Warrior har kun løbet to gange, begge gange i blød bane, og debuterede på åbningsdagen den 22. april med en flot tredjeplads, kun slået med næse.

French Warrior (FR)

French Warrior (FR), april 2016. Foto: Burt Seeger

French Warrior (FR)

French Warrior (FR), december 2015. Foto: Styles-OK