Afstamning

  • Brun hoppe født 20-03-2014
  • Far Myboycharlie (IRE)
  • Mor Neo Nebula (IRE)
  • Morfar Titus Livius (FR)
  • Opdrætter Kjems Racing
  • Ejet af HK Entreprice A/S
HK Entreprice A/S

LUCY LIU (DEN)

Lucy Liu på vej mod sin første sejr, lørdag den 10. juni 2017, Klampenborg

Lucy Liu på vej mod sin første sejr, lørdag den 10. juni 2017, Klampenborg. Foto: Burt Seeger

Arkiv

Lucy Liu aflægger sin maidentitel

Publ. 11-06-2017

Første gang stalden kom på vindertavlen på Klampenborg Galopbane lørdag den 10. juni var i andet løb – endog med en dobbeltsejr, begået af Kjeldsbjerggaard Aps’ to 2-årige importer Monza (IRE) og Queen Imola (IRE). I femte løb var det Hk Entreprise A/S 3-årge Lucy Liu’s tur til at aflægge sin maidentitel. Exquest skal fremhæves for en flot andenplads i dagens sidste løb.

3-årige Lucy Liu, redet af Marcos Robaldo og ejet af Hk Entreprise A/S, var ude i sit tredje løb Lobe Malerfirma Maidenløb over 1400m. Det var efter to flotte placeringer i hestens to første starter. I dagens løb viste Lucy Liu for alvor talent for at løbe væddeløb, idet den ind på lige bane efterlod konkurrenterne med forrygende fart, og kom i mål med seks længders føring. Lucy Liu, opdrættet af Kjems Racing, er meldt i 2000 Guineas.

<Hjalte og Ida Kjems, ejere og opdrættere af Lucy Liu, foran vindercirklen lørdag den 10. juni 2017 på Klampenborg Galopbane. Marcos Robaldo red hesten til sejr. Foto Burt Seeger

Hjalte og Ida Kjems, ejere og opdrættere af Lucy Liu, foran vindercirklen lørdag den 10. juni 2017 på Klampenborg Galopbane. Marcos Robaldo red hesten til sejr. Foto: Burt Seeger.