Afstamning

  • Mørkebrun hoppe født 25-04-2015
  • Far Footstepsinthesand (GB)
  • Mor Carini (GB)
  • Morfar Vettori (IRE)
  • Opdrætter Ballydoyle
  • Ejet af Kjeldsbjerggaard ApS
Ejet af Kjeldsbjerggaard ApS

MONZA (IRE)

MONZA (IRE)

Monza (IRE) med jockey Marcos Robaldo sejrer i sin anden start, 10. juni 2017. Foto: Burt Seeger

Arkiv

Publ. 11-06-2017

Første gang stalden kom på vindertavlen på Klampenborg Galopbane lørdag den 10. juni var i andet løb – endog med en dobbeltsejr, begået af Kjeldsbjerggaard Aps’ to 2-årige importer Monza (IRE) og Queen Imola (IRE). I femte løb var det Hk Entreprise A/S 3-årge Lucy Liu’s tur til at aflægge sin maidentitel. Exquest skal fremhæves for en flot andenplads i dagens sidste løb.

2-årige Monza og Queen Imola med dobbeltsejr

I løbet Jørgensen og Co. 2-Års Maidenserien over 1100m viste de to irsk opdrættede Monza og Queen Imola sig at være overlegne i forhold til løbets to øvrige deltagere, idet de ind på opløbet kom langt foran konkurrenterne.

Monza, redet af Elione Chaves, var favorit i totalisatoren, og tilhængere blev belønnet med 1,4 gange pengene igen. Hesten havde et løb i kroppen, modsat debuterende Queen Imola. Sidstnævnte var bagud i forhold til Monza, men kæmpede bravt for at overtage føringen. Det endte med en god længdes sejr til Monza.

For anden gang indenfor en uge indtager Kjeldsbjerggaard vindercirklen på Klampenborg Galopbane, endog med en dobbeltsejr til 2-årige Monza og Queen Imola. Foto Burt Seeger

For anden gang indenfor en uge indtager Kjeldsbjerggaard vindercirklen på Klampenborg Galopbane, endog med en dobbeltsejr til 2-årige Monza og Queen Imola. Foto: Burt Seeger.

MONZA (IRE)

Monza (IRE) fotograferet 8. april 2017. Foto: Burt Seeger