Afstamning

  • Brun vallak født 15-04-2017
  • Far Kahyl (IRE)
  • Mor Lois Lane (DEN)
  • Morfar Academy Award (IRE)
  • Opdrætter Berner Olsen
  • Ejet af NVA Racing
Ejet af NVA Racing

Deanston (DEN)

Deanston (DEN), maidensejr i første start, Klampenborg 6. juli 2019. Foto Burg Seeger

Deanston (DEN), maidensejr i første start, Klampenborg 6. juli 2019. Foto Burg Seeger.

Arkiv

2019

Publ. 08-07-2019

2-årige Deanston, ejet af NVA Racing og opdrættet af Berner Olsen, tog fusen på de fleste, da hingsten vandt i 2-Års Maidenserien over 1200 meter på Klampenborg Galopbanes Summer Racing løb, lørdag den 6. juli.

Også 3-årige The Winther Storm, ejet og opdrættet af Irina Skjødt, fulgte op med overraskende sejr i Maidenløb over 1800 meter.

Ingen af de to vindere var med i tipsrammen i dagens program.

Flot indsats af 2-årige Deanston

Deanston, redet af Rafael De Oliveira, var oppe mod fem konkurrenter i Klampenborgs andet maidenløb for den yngste årgang.

Fra start tog Deanston føringen. Ind på opløbets lige bane var halvsøsteren, My Little Sister, lige i hælene på Deanston, mens afstanden til de øvrige deltagere blev længere og længere, jo nærmere de to kom målstregen. Det blev en spændingsfyldt duel, hvor Deanston til sidst fik et lille overtag og sejrede med hoved. Begge heste er efter Berner Olsens avlshingst Kahyl.

Deanston er ud af Lois Lane, som selv vandt første gang ude og sidenhen vandt Dansk Galops Auktionsløb og Dansk Kriterium.

Under vinderinterviewet med Bent, kom det frem, at Deanston er en temperamentsfuld herre, som i det daglige arbejde ikke altid går bedst. Desto større var glæden over hestens indsats i dagens opgør.

Niels Varming og jockey Rafael De Oliveira i vindercirklen med 2-årige Deanston, Klampenborg 6. juli 2019. Foto Burt Seeger

Niels Varming og jockey Rafael De Oliveira i vindercirklen med 2-årige Deanston, Klampenborg 6. juli 2019. Foto: Burt Seeger.

2018

Deanston (DEN)

Deanston (DEN)