Afstamning

  • Brun hoppe født 11-02-2017
  • Far Dubawi (IRE)
  • Mor Cladocera (GER)
  • Morfar Oasis Dream (GB)
  • Opdrætter Haras de la Perelle
  • Ejet af Lone Kaj-Nielsen
Ejet af Lone Kaj-Nielsen

Nascetta (IRE)

Nascetta, en 3-årig brun hoppe efter Dubawi og ejet af Lone Kaj-Nielsen blev redet til sejr af
jockey Elione Chaves i storløbet Malmö Stads Pris søndag den 12. juli. Foto Stefan Olsson, Svensk Galopp

Nascetta, en 3-årig brun hoppe efter Dubawi og ejet af Lone Kaj-Nielsen blev redet til sejr af jockey Elione Chaves i storløbet Malmö Stads Pris søndag den 12. juli. Foto: Stefan Olsson, Svensk Galopp.

Arkiv

Publ. 13-07-2020

Bent Olsen og Lone Kaj-Nielsen fik en stor dag i det svenske med en tredjeplads til Grey Flash (USA) i Svenskt Derby 2020 og en førsteplads til Nascetta (IRE) i Malmö Stads Pris, begge ejet af Lone Kaj. Samlet indløb de to heste 640.000 svenske kroner.

Drømmen var naturligvis at gentage succesen fra sidste år, hvor Lone Kaj-Nielsens Red Cactus (USA) vandt Svenskt Derby 2019, men en top tre placering rækker også langt. Grey Flash kom dårligt fra start og lå bagest helt frem til sidste opløbssving, hvor den på de sidste 600 meter formåede at overhale ni af konkurrenterne, men desværre for sent til at nappe de to sidste!

Førstepladsen gik til favoritten Bullof Wall Street (USA), ejet af danske Alice Weiste og John Christensen. Tillykke til Alice og John.

Nascetta i front fra start til slut

3-årige Nascetta (IRE) med jockey Elione Chaves førte fra start til mål i Malmö Stads Pris over 1730 meter med syv deltagere. Det var først på de sidste meter, at Nascetta fik kamp til stregen, så meget at der blev vild spænding om udfaldet. Det var hestens anden sejr i træk, idet Nascetta vandt sin første sejr på Klampenborg den 26. juni i år, hvor den steg til 78 i formtal.

Nascetta er efter Dubawi (IRE) og ud af Cladocera (GER) med Oasis Dream (GB) som morfar. Med andre ord, fuldblod af den fineste slags. Nascetta blev købt på Arqana August Yearling Sale i 2018 gennem Morten Buskop Bloodstock og kostede en formue.

Se flere billeder fra den svenske derbydag på Besök vor bildbank.

2019

Nascetta (IRE)

Nascetta, fotograferet 2018