Sankt Peder (SWE) var bare bedst …

Publ. 23-08-2021

Stalden havde en fin dag på den norske derbydag uden at levere de helt store overskrifter, bortset fra Susanne Springers 5-årige Sankt Peder (SWE) med ny sejr i et 2400 meter hcp løb. Denne gang redet af jockey Jacob Johansen.

3-årige Azzardo opnåede en god tredjeplads i Derbymilen, mens det unge fremtidshåb 2-årige nyimporterede Pjerrot (USA) lige skal blive fortrolig med jobbet, før vi for alvor kan se, hvad ’drengen’ dur til.

Den helt store overskrift leverede træner Rikke Rorbach Bonde og jockey Nicolaj Stott som vindere af Norsk Derby med Stald Ras’ Stroxx Carl Ras (IRE), som de uger forinden også vandt Svenskt Derby med. Så stort som det kan blive. Stort tillykke herfra.

Sankt Peder (SWE) i Hotel Bristol Handicap

Susanne Springers 5-årige Sankt Peder (SWE) gentog mesterstykket fra to uger tilbage på den danske derbydag med igen at vinde i et 2400 meter løb på den norske derbydag. Denne gang i Hotel Bristol Handicap med ni deltagere, alle omkring 80 +/- i hcp.

Jockey Jacob Johansen fik et anderledes ridt end planlagt, idet Sankt Peder vanen tro skulle komme bagfra i forventning om at konkurrenterne speedede afsted forude. Det kom først til at ske i sidste del af løbet, som indtil da var foregået i et ’moderat tempo’. Sankt Peder formåede alligevel at komme først i mål med en kvart længde og 51.250 norske kroner i præmiesum.

I sejrsinterviewet blev Susanne Springer spurgt om, hvem der var bedst i løbet: Uden tøven svarede hun: ”Han var bare bedst”. Og Bent Olsen supplerede med, at Sankt Peder er en slags mascot for stalden, blandt andet på grund af dens stabilitet. Hesten er tæt på 900.000 kr i præmiesum efter 26 løb og flere storløbssejre.

Efter dansk derbydag

Publ. 09-08-2021

Vi ser frem mod næste storløbsdag, Damernes Dag, søndag den 5. september og håber på mere held, idet resultaterne på dansk derbydag søndag den 8. august kunne være bedre. Det blev til en sejr og to topplaceringer. Sammen med de øvrige placeringer opnåede stalden en samlet præmiesum på 157.850 kr og rundede dermed to millioner i indtjening til vores hesteejere.

Sankt Peder (GER) i Tattersalls Grand Cup

Susanne Springers Sankt Peder (GER) med jockey Carlos Lopez sejrer i Tattersalls Grand Cup. Det blev til dobbeltsejr, idet New Target kom ind som anden i mål. Foto Burt Seeger
Susanne Springers Sankt Peder (GER) med jockey Carlos Lopez sejrer i Tattersalls Grand Cup. Det blev til dobbeltsejr, idet New Target kom ind som anden i mål. Foto: Burt Seeger

5-årige Sankt Peder (GER), ejet af Susanne Springer, var den af staldens heste som kom længst frem på derbydagen med sejr i Tattersalls Grand Cup over 2400 meter på Klampenborg Galopbane, søndag den 8. august. Sejren blev fulgt op med en andenplads til New Target i samme løb. I de øvrige ni løb gjorde staldens klassiske vinder Marshi (SWE) det næstbedst med en andenplads i Giant Sandman Larch Ærespræmie over 1600 meter.

Susanne Springer modtog også en ærespræmie i form af en voucher på 2.000 pund til køb af hest på en af Tattersalls auktioner i 2021. På billedet Susanne Springer og Lennart Jarvén, repræsentant for Tattersalls. Foto Burt seeger
Susanne Springer modtog også en ærespræmie i form af en voucher på 2.000 pund til køb af hest på en af Tattersalls auktioner i 2021. På billedet Susanne Springer og Lennart Jarvén, repræsentant for Tattersalls. Foto: Burt Seeger

Jockey Carlos Lopez gjorde et mesterligt ridt i det ti hestes store felt. Med godt 600 meter tilbage lå Sankt Peder langt bagud og havde på intet tidspunkt været med fremme. Fra opløbet og frem bliver vi vidne til, hvordan Sankt Peder haler ind på samtlige konkurrenter og et par hundrede meter før mål konstaterer banespeakeren for første gang, at Sankt Peder også er på vej frem! Sejren blev på godt en længdes føring.

Det var Sankt Peders sjette sejr. I 2019 vandt hesten bl.a. Jyllandsløbet / Jydsk Derby

Alt vel til derbydagen

Publ. 07-08-2021

stalden deltager med 18 heste i ni af ti løb på derbydagen, søndag den 8. aug. 2021.
Stalden deltager med 18 heste i ni af ti løb på årets derbydag.

Stalden melder alt vel op til morgendagens store derbydag, Klampenborg Galopbane, søndag den 8. aug. 2021. Vi ønsker alle en god dag. Følg staldens deltagere