Arkiv - april 2022

På banen igen

17-04-2022

3-årige Onyx (til venstre) på vej mod maidensejr på Klampenborgs premieredag 16. april 2022. Foto Burt Seeger
3-årige Onyx (til venstre) på vej mod maidensejr på Klampenborgs premieredag 16. april 2022. Foto: Burt Seeger

Så skønt igen at mærke stemningen ved sæsonstart på Klampenborg Galopbane påskelørdag den 16. april. Publikum strømmede til. Det gode vejr med høj sol var en fin medspiller. Baneunderlaget blev betegnet som god, målt til 3,5, hvorved hverken blød- eller letbane heste nød fordele eller det modsatte.

Stalden gjorde sig mest bemærket i dagens to sidste løb, hvor Onyx sejrede i Maidenløb over 1300 meter, mens Revolutme (IRE) var et mulehår fra at sejre i et Kl. 2 Hcp. Samlet kom der 42.250 kr hjem i præmiepenge på en åbningsdag med små præmiebeløb.

Maidensejr til Onyx

Onyx med jockey Marcos Robaldo efter hestens maidensejr 16. april. Foto Burt Seeger
Onyx med jockey Marcos Robaldo efter hestens maidensejr 16. april. Foto: Burt Seeger

3-årige Onyx, ejet af René Mathiesen og redet af jockey Marcos Robaldo, gjorde et særdeles fint indtryk i Maidenløb over 1300 meter med syv deltagere. Fra start til slut lå hesten i front. Ind på opløbet, hvor det hele skal afgøres, blev der kamp til stregen, men kun mellem Onyx og løbets favorit, 5-årige Dress Circle (GB), som måtte se sig slået med en lille længde.

I 2-års sæsonen løb Onyx tre gange med en anden- og en tredjeplads til følge. Tillykke til René Mathiesen og opdrætter Marianne Pedersen. Onyx er ud af Ametyst og efter Royal Experiment (USA).

Så er vi klar...

Publ. 13-04-2022

Et stærkt makkerpar, Buster og Bent, marts 2022. Foto Kim Gudmand
Et stærkt makkerpar, Buster og Bent, marts 2022. Foto: Kim Gudmand

På startlisten lørdag den 16. april sender stalden otte heste ud, fordelt på seks løb. I alt er der syv løb på programmet. Se Startlisten.

De løb, der tiltrækker mest opmærksomhed på denne tid af sæsonen er der, hvor de 3-årige skal ud at vise, hvad de dur til. Nogle af dem har overstået ’svendeprøven’, mens andre først skal til at bevise, om de har talent for jobbet.

Vellykket fremvisning

03-04-2022

Fotografen Burt Seeger havde travlt med at indfange morgendagens stjerner. Foto: Burt Seeger
Fotografen Burt Seeger havde travlt med at indfange morgendagens stjerner. Foto: Burt Seeger

Tak til de mange gæster, der deltog ved fremvisningen af staldens firbenede perler, det ene pragteksemplar efter det andet, med fokus på de 2- og 3-årige.

Flere billeder og tekst på GalopSport.dk: Herlige forårsfornemmelser i Klampenborgs stalde