Arkiv marts 2022

Fornem forstærkning til årgang 2020

24-03-2022

Lot 48, født 2020, efter Kingman (GB) og ud af Snowy Winter (USA), er købt af Lone Kaj-Nielsen via Filip Zwicky Agency på en Breeze-Up auktion i Dubai. Foto: Goffs
Lot 48, født 2020, efter Kingman (GB) og ud af Snowy Winter (USA), er købt af Lone Kaj-Nielsen via Filip Zwicky Agency på en Breeze-Up auktion i Dubai. Foto: Goffs

Vi er stolte over at kunne præsentere Lone Kaj-Nielsens nye millionindkøb, en 2-årig brun hingst, lot 48, købt på Dubai World Cup Breeze-Up Sale på Meydan Racecourse, onsdag den 23. marts med Goffs og Filip Zwicky Agency bag handlen. Se evt. Goffs salgskatalog Salg

Hesten forventes snarest til Danmark via London, og vi glæder os meget til at modtage ’babyen’, en fornem forstærkning til den i forvejen spændende årgang 2020. Se oversigt: Årgang 2020

Hesten er den førstefødte ud af Snowy Winter (USA) og er efter Kingman (GB), 'en af verdens mest eftertragtede avlshingste’ (citat: Filip Zwicky). Se dens fortjenester før den gik i avlen. https://www.pedigreequery.com/kingman4.

Galopsport.dk giver en detaljeret beskrivelse af det spændende køb. Danmark var med til at skrive Breeze Up-historie på Meydan.

Breeze-Up og Video

Sikre forårstegn

11-03-2022

Arkivfoto fra Staldrundgang hos Bent Olsen, 208
Arkivfoto fra staldrundgang hos Bent Olsen i 2018

Som opfølgning på sidste uges small talk er aktiviteten nu skruet endnu en tak opad, idet Klampenborg Hesteejerforening har offentliggjort deres arrangementer for sæsonen 2022.

KHEF’s Staldrundgang er således planlagt til lørdag den 2. april (Bent er på fra kl. 11.50), og den årlige derby diskussion finder sted fredag den 22. april kl. 18.30.

Vi håber, at så mange hesteejere og venner af stalden som muligt vil deltage i diskussionsaftenen, hvor vi især skal følge udfaldet af polemikken angående vores 3-årige både startede og ustartede heste.

Hele ti opretholder stadig pr. 14.februar engagement i Macallan Dansk Derby Serien 2022. Det drejer sig om: Arcturus (SWE), Liberian Girl (DEN), My Ladybug (DEN), Mygirlcharlie (DEN), Mysterious Mind (DEN), Onyx (DEN), Paco (DEN), Riano (DEN), Summer Dream (SWE) og Turandot (DEN).

Foråret stærkt på vej

Publ. 04-03-2022

3-årige ustartede Arcturus (SWE) på vej til at kvalificere sig til den kommende sæson. Her med jockey Marcos Robaldo, 2. marts 2022. Foto: Kim Gudmand
3-årige ustartede Arcturus (SWE) på vej til at kvalificere sig til den kommende sæson. Her med jockey Marcos Robaldo, 2. marts 2022. Foto: Kim Gudmand

I takt med at solen titter frem, intensiveres arbejdet i staldene. Det understreges af, at sæsonens storløbs- og ordinære propotioner er udgivet. Det pibler med aktiviteter i og omkring stalden.

Startskuddet til den danske galopsæson lyder Langfredag den 15. april på Jydsk Væddeløbsbane, skarpt forfulgt af Klampenborg, lørdag den 16. april. Aalborg har premiere 25. april og Odense 14. maj. Se propositioner i sidebaren her på hjemmesiden under overskriften Sæsonplaner.

Spændingen stiger

Forventningerne skrues i vejret hos både trænere, personale og ikke mindst hesteejere. Kvalificerer hesten sig til de løb, den er meldt i? Særligt for 3-års hestene er der pres på, da det første klassiske løb 1000 Guineas afvikles 7. maj og det næste 2000 Guineas 28. maj. Også for de ældre heste venter der storløb i forårsmånederne.

Livestreaming

Vil man følge startende heste live, kan det ske enten via Danske Spil eller Derby25. Begge udbydere kræver oprettelse af profil. Det tidligere Fast Track er overgået til Derby25.