Arkiv - oktober 2022

Fem længders maidensejr til 2-årige Good To Go (SWE)

Publ. 30-10-2022

På Klampenborgs næstsidste løbsdag i 2022 kom stalden helt til tops med 2-årige Good To Go (SWE), mens King Of (IRE), Liberian Gril og Send Me An Angel hver især kom i nærheden af førstepladser, men måtte ’nøjes’ med andenpladser. Alt i alt blev det til 62.925 kroner på løbskontoen.

Good To Go (SWE) i 2-års Maidenserien

2-årige Good To Go (IRE), redet af jockey Elione Chaves, viser stortalent for jobbet med en fem længders maidensejr, lørdag den 29. okt. 2022. Foto Burt Seeger
2-årige Good To Go (IRE), redet af jockey Elione Chaves, viser stortalent for jobbet med en fem længders maidensejr, lørdag den 29. okt. 2022. Foto: Burt Seeger

Good To Go (SWE) var storfavorit i dagens 2-års MaidenSerien over 1600 meter med seks deltagere. Jockey Elione Chaves var betroet jobbet, og det gjorde han på bedste vis, idet Good To Go fik en fin rejse i den bløde efterårsbane.

Hestens talent for jobbet kom for alvor til udtryk, da den først var fri af konkurrenterne ind på lige bane. Med frit udsyn og god plads i yderbanen øgede Good To Go farten i en lynhurtig acceleration for til sidst at være ’over alle bjerge’. Omsat til galopsprog blev det til en fem længders sejr. Tillykke til ejer Kirsten Grothe og Stald Spitco. Og til opdrætter Kastanjegårdens Stuteri.

Good To Go (SWE) er efter Zoffany (IRE) og ud af Whatelseaboutyou (IRE). Morfar er Canford Cliffs (IRE). Med andre ord ud af god familie. Bent købte hesten på Åringsauktionen 2021.

Tine Hansen fra Stald Spitco tager imod 2-årige Good To Go (IRE) og jockey Elione Chaves i vindercirklen, lørdag den 29. okt., 2022. Foto Burt Seeger
Tine Hansen fra Stald Spitco tager imod 2-årige Good To Go (IRE) og jockey Elione Chaves i vindercirklen, lørdag den 29. okt. 2022. Foto: Burt Seeger.

Ejerfarver lørdag den 29. oktober, Klampenborg

Publ. 28-10-2022

ejerfarver lørdag den 29. oktober 2022, Klampenborg
Ejerfarver lørdag den 29. oktober, 2022, Klampenborg. Se PROGRAM

Fin dag på Jägersro

Publ. 27-10-2022

Træner Olsen fik så rigeligt betalt bropengene tilbage med 165.000 svenske kroner i samlet præmiesum efter to løb på Jägersro onsdag den 26 oktober. Her blev det til en førsteplads til 2-årige Tucci (GB) og en andenplads til 2-årige Nuevo Estrella (IRE) i henholdsvis Manoustielöpning og i Skånelandlöpning.

Tucci (GB) i Manoustielöpning

Tucci (GB) på sejrskurs i Manoustielöpning med jockey Diego Pedroza, onsdag den 26. okt. 2022. Foto Stefan Olsson, Svensk Galopp
Tucci (GB) på sejrskurs i Manoustielöpning med jockey Diego Pedroza, onsdag den 26. okt. 2022. Foto: Stefan Olsson, Svensk Galopp

For et par uger siden aflagde Tucci (GB) sin maidentitel på Jägersro med en sikker sejr på fem længder. Af samme grund var den 2-årige hingst storfavorit i Manoustielöpning over 1200 meter, kun med fem deltagere, men af høj klasse.

Trods de få deltagere, blev løbet meget spændende. Tucci holdt førerpositionen hele vejen, men til sidst holdt det hårdt. To af de nærmeste konkurrenter kom faretruende nær, men heldigvis formåede jockey Diego Pedroza at holde skansen. Tillykke til ejerne William Segovia og Lulu Töpholm.

Tucci (GB) med jockey Diego Pedroza i vindercirklen, Jägersro 26. okt., 2022. Foto Stefan Olsson, Svensk Galopp
Tucci (GB) med jockey Diego Pedroza i vindercirklen, Jägersro 26. okt., 2022. Foto: Stefan Olsson, Svensk Galopp

Højdepunkter lørdag

Publ. 12-10-2022

Lørdag 15. oktober er stalden igen oppe i fulde omdrejninger med tolv heste til start på Klampenborg Galopbane. Se deltagerne.

Blandt højdepunkterne er årets sidste klassiske opgør Dansk St. Leger og Vinterfavoritternes Ærespræmie.

I førstnævnte håber vi, at Onyx og Paco vil give baghjul til de øvrige fire deltagere. Selvfølgelig håber vi det samme for Bull’s Eye og Lazy Susan (SWE) i Vinterfavoritternes Ærespræmie med ni deltagere.

I godteposen er også et 2-års maidenløb med staldens Good To Go, Harlekin og Irish Fire. På glædelig gensyn.

ejerfarver lørdag den 15. oktober 2022, Klampenborg
Hesteejerfarver lørdag den 15. oktober 2022, Klampenborg

Maidensejr til Tucci (GB) på Jägersro

Publ. 10-10-2022

2-årige Tucci (GB), redet af jockey Diego Pedroza, imponerer med en fem længdes sejr i et maidenløb på Jägersro, 9. okt., 2022. Foto Stefan Olsson,Svensk galopp
2-årige Tucci (GB), redet af jockey Diego Pedroza, imponerer med en fem længdes sejr i et maidenløb på Jägersro, 9. okt., 2022. Foto: Stefan Olsson, Svensk Galopp

2-årige Tucci (GB) imponerede med en fem længders sejr i et maidenløb over 1000 meter på Jägersro Galoppbane søndag den 9. oktober. Hesten blev redet af Diego Pedroza og var oppe mod fem konkurrenter.

Tucci er ny i stalden, men har to løb bag sig, et på græs og et på dirt. Sidstnævnte underlag tegner godt for hestens fremtidige karriere på Jägersro.

- Vi har alltid vetat att Tucci har kapacitet. Han har tränat fint på sanden hemma och idag visade han att han kan mer på dirttracken jämfört med på gräset. Tar han det här loppet på ett bra sätt så kommer vi förhoppningsvis tillbaka, sade William Segovia.

Med de ord kan vi se frem til et gensyn med Tucci på nabobanen i det svenske.

Hingsten er ejet af Veronika Jandová. Den er efter Brazen Beau (AUS) og ud af Enjoyment (GB) med Dansili (GB) som morfar. Opdrætter er Placida Bloodstock.

Tucci (GB) i vindercirklen, Jägersro Galoppbane, søndag den 9. oktober 2022. Foto Stefan Olsson, Svensk Galopp
Tucci (GB) i vindercirklen, Jägersro Galoppbane, søndag den 9. oktober 2022. Foto: Stefan Olsson

Miss Twenty - med sans for førstepladser

Publ. 09-10-2022

Miss Twenty (DEN) med jockey Elione Chaves med kurs mod ny sejr, Klampenborg, lørdag 8. oktober, 2022. Foto Burt Seeger
Miss Twenty (DEN) med jockey Elione Chaves med kurs mod ny sejr, Klampenborg, lørdag 8. oktober, 2022. Foto: Burt Seeger

Gunnar Ferdinand & Gitte Friis’ 4-årige hoppe Miss Twenty (DEN) var igen først over stregen, redet af jockey Elione Chaves - ganske som forventet, ud fra eksperttipper Henrik Brendholdts tipsramme i Klampenborg Galopbanes program, lørdag 8. oktober.

Løbet

Trods forudsigelsen blev det et spændende løb med Miss Twenty i førerposition kort efter startlågerne gik op i et 1200 meter Kl. 3 Hcp. løb med seks deltagere. Billedet af de orange og sorte farver i front forrykkede sig kun lidt undervejs, bortset fra nærkampe her og der, som til sidst endte med, at Miss Twenty ’sejlede hjem til sejr’ med godt en længdes afstand til den nærmeste. Indsatsen udløste 22.000 kroner i førstepræmie.

Fem førstepladser

Miss Twenty kan nu smykke sig med fem førstepladser i karrieren (per 7. oktober 2022). Ganske flot efter 33 starter. Hoppen er efter Appel Au Maitre med Stolga’s Daughter som mor og Academy Award som morfar. Tillykke til Gunnar & Gitte, og opdrætter Stutteri Outback.

Gitte fra Gunnar Ferdinand & Gitte Friis er fortrolig med ruten frem til vindercirklen og videre ud på græsset for at tage imod Miss Twenty, her redet af jockey Elione Chaves. Foto Burt Seeger
Gitte fra Gunnar Ferdinand & Gitte Friis er fortrolig med ruten frem til vindercirklen og videre ud på græsset for at tage imod Miss Twenty, her redet af jockey Elione Chaves. Foto: Burt Seeger

Ejerfarver lørdag den 8. oktober, Klampenborg

Publ. 07-10-2022

ejerfarver lørdag den 8. oktober 2022, Klampenborg

Weekenden uge 40

Publ. 05-10-2022

Lørdag byder Klampenborg på syv løb. Se program. Vi er med i fem af løbene med seks deltagere, hvoraf de fem er kendinge, mens vi for første gang skal se 2-årige Lazy Susan (SWE), bortset fra i prøveløb, ejet af LT Racing. Se staldens starter og tidspunkter.

Søndag er vi på Jägersro med 2-årige Tucci (GB), en ny hest i stalden, ejet af Veronika Jandová, som skal ud at kæmpe om at aflægge maidentitlen blandt fem andre konkurrenter i løb 8. Se program.