Arkiv - august 2023

Over 2 millioner DKK

Publ.

Stald Bent Olsen med en foreløbig indtjening på 2 mill. danske kroner, ultimo august 2023. Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Stald Bent Olsen med en foreløbig indtjening på 2 mill. danske kroner, ultimo august 2023. Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Stald Bent Olsen rundede med udgangen af august 2023 en indtjening i indeværende sæson på over 2 mill. DKK til hesteejerne!

Vi er således i Dansk Galops sportssystem registreret for 25-23-29 (sejre, anden- og tredjepladser), som har indløbet 2.011.944 DKK.

Med hele 18 starterklærede heste til Klampenborgs næste storløbsdag, søndag den 3. september (Damernes Dag), er vi spændte på resultaterne. Vi håber på, at vores trofaste ejere får del i de mange pengepræmier.

Vejrmæssigt ser det godt, ifølge DMI's langtidsprognose per dags dato 29. august. En dag uden regn og med temperaturer omkring de 17-18 grader.

Lone Kaj investerer i Frankel datter

Publ.

Lone Kajs nye investering, en hoppe, født 17. januar 2022, efter Frankel (GB) og ud af Tacitly (GB).
Lone Kajs nye investering, en hoppe, født 17. januar 2022, efter Frankel (GB) og ud af Tacitly (GB). Foto: Arquana.

Arqanas August Yearling Sale den 18. august køber Lone Kaj, via Morten Buskop Bloodstock, en hoppe efter Frankel (GB) og ud af Dubawi datteren Tacitly (GB). Pris 380.000 euro. Læs om købet på galopsport.dk: Arqana: Frankel-datter til Lone Kaj-Nielsen og Bent Olsen

Zascha øverst på måltavlen

Publ.

4-årige Zascha, ejet af Lone Kaj-Nielsen, kom først i mål i et 1800 meter langt løb i Dansk Galops Ærespræmie Klasse 3 på Aalborg Galopbane, lørdag den 12. august.

Otte heste deltog i kampen om en førstepræmie på 20.000 DKK.

Tilliden til Zascha’s formåen lå lavt, da hesten indtil nu ikke har gjort sig bemærket i sin løbskarriere. Hoppen er efter Appel Au Maitre og ud af Coolcalmcollected, opdrættet af Stutteri Hjortebo. I dag viste Zascha, at den kan andet end at spise af madskålen!

Jockey Maikel Narvaez Bravo red Zascha til sejr. Undervejs i løbet lå Zascha hele vejen fremme i en god position blandt de første i feltet. Kort før mål var Zascha fortsat godt gående og med lethed formåede at overhale førstehesten i løbet, Hongkong Yob. Så stort, når vores hesteejere bliver belønnet for deres tålmodighed. Her med et stort tillykke til Lone Kaj-Nielsen.

Pusterum …

Publ.

 Derbydagen på Klampenborg 5. aug. 2023 blev en kæmpe succes. Her peger fotograf Burt Seegers kamera ud på publikumsområdet.Foto Burt Seeger
Derbydagen på Klampenborg 5. aug. 2023 blev en kæmpe succes. Her peger fotograf Burt Seegers kamera ud på publikumsområdet. Foto: Burt Seeger

Efter en overstået Dansk Derbydag 2023 på Klampenborg ser vi frem mod de næste måneders udfordringer.

Næste gang vi ses på hjemmebanen er fredag den 18. august til Summer Night Racing med aftenløb fra kl. 18.20. To dage senere, søndag den 20. august, gælder det Norsk Derbydag.

Vi var ikke den stald, der på derbydagen stod nærmest vindercirklen, men må glæde os på andres vegne, for hvem det gik rigtig godt. Dog havde vi to andenpladser for 2-års hestene, Brigadier og King Of Ten.

Vi ønsker Stald Handshake tillykke med Slava Ukraini som vinder af Dansk Derby 2023.

Appetitvækker med fotos

Publ.

Mandag morgen var fotograf Burt Seeger på plads for at skyde løs på nogle af de mange smukke heste, vi kan opleve på lørdag - Dansk Derbydag 2023.

Det er der kommet en masse pletskud ud af. De kan ses på galopsport.dk under linket Morgengaloppen: se Burt Seegers fotos.

Stalden har fjorten heste til start på derbydagen, og dagen efter er vi på Jägersro med to heste.

Vi har plukket lidt fra Burt Seeges fotokavalkade:

Nærmest ser vi Brigadier, redet af Elione Chaves. På siden Great Wish redet af Maikel Narvaez Bravo. Foto Burt Seeger
Nærmest ser vi Brigadier, redet af Elione Chaves. På siden Great Wish redet af Maikel Narvaez Bravo. Foto: Burt Seeger

Nærmest kameraet ser vi Bull's Eye med Elione Chaves. Inderst Harlekin med Maikel Narvaez Bravo på ryggen. Foto Burt Seeger
Nærmest ser vi Bull's Eye med Elione Chaves. Inderst Harlekin med Maikel Narvaez Bravo. Foto: Burt Seeger

Pjerrot kan opleves i Zawawi Sprint Cup, her under morgengaloppen redet af Christina Pedersen. Foto Burt Seeger
Pjerrot kan opleves i Zawawi Sprint Cup, her under morgengaloppen redet af Christina Pedersen. Foto: Burt Seeger