Arkiv - marts 2023

Noter til kalenderen

Publ. 29-03-2023

Lige nu er der mange vigtige datoer – lige rundt om hjørnet! Lørdag den 1. april ses vi til Staldrundgang i Klampenborg. Bent Olsen er på fra kl. ca 11 (Ændret til ca. 10.40). Staldrundgang er arrangeret af Klampenborg HesteEjerforening (KHEF). Søndag er der staldrundgang i Aarhus.

Fremvisning hos Bent er rykket frem til ca. 10.40, da Staldrundgang begynder en time senere end planlagt på grund af sygdom i stalden hos Brian Wilson.

Hest til start

Tirsdag den 4. april er vi klar med Anmeldelser til 1. løbsdag på Klampenborg. Vægtansættelser publiceres to dage senere og mandag den 10. april Starterklæres.

Sæsonpremierer

- Bro Park onsdag den 12. April. Udsat til 19. april.
- Klampenborg lørdag den 15. April.
- Jägersro søndag den 16. April.

KHEF Generalforsamling

Lørdag den 15. april kl. 10.30 på Klampenborg Galopbane. Se dagsorden på foreningens hjemmeside.

KHEF Derbydiskussion

Derbydiskussion, arrangeret af Klampenborg HesteEjer Forening, fredag den 14. april fra kl. 18-22. Se invitation på foreningens hjemmeside.

Det bli'r i familien – nyt Hard Spun afkom til Lone

Publ. 22-03-2023

Lone Kaj's fine 2-årige hoppe efter Hard Spun (USA), købt på Goffs Breeze-up auktion i Dubai.
		Foto: Goffs.
Lone Kaj's fine 2-årige hoppe efter Hard Spun (USA), er købt på Goffs Breeze-up auktion i Dubai. Foto: Goffs

Lone Kaj Nielsen har igen investeret stort i form af en 2-årig hoppe efter Hard Spun (USA). Samme hingst er far til Lone Kaj’s Red Cactus og til Pjerrot, begge klasseheste. Red Cactus vandt svensk derby i 2019.

Købet er sket via Filip Zwicky, Goffs Skandinaviens agent, på Goffs Dubai Breeze-up auktion tirsdag den 21. marts. Læs Galopsport.dk’s fine omtale.