Arkiv januar 2024

Hestesportens Galla 2023

Publ.

Brigadier (DEN), Angel Field (IRE) og 
	træner Bent Olsen er blandt de nominerede til Hestesportens Galla 2023
Brigadier (DEN), Angel Field (IRE) og træner Bent Olsen er blandt de nominerede til Hestesportens Galla 2023.

Lørdag den 10. februar 2024 afholdes den årlige Hestesportens Galla i Hermans Tivoli Friheden, Århus, hvor de to- og fire-benede skal hyldes for deres præstationer i 2023. Igen i år er vi glade for at være nomineret i flere kategorier.

Brigadier (DEN) til Årets 2-årige hest, præsenteret af SEGES Innovation. Brigadier vandt bl.a. Dansk Galops Auktionsløb den 23. september 2023.

Angel Field (IRE) til Årets 3-årige hest, præsenteret af Bropharma. Angel Field (IRE) vandt bl.a. Svensk 1000 Guineas den 11. juni 2023.

Og endelig er Bent, vi fristes næsten til at sige vanen tro, nomineret til titlen som årets professionelle træner. Hestene i Bent’s træning i 2023 sejrede 34 gange, det blev til 36 andenpladser og 42 tredjepladser. Hestene indløb i alt 3.799.707 DKK til deres ejere.

Her og nu

Publ.

Klampenborg Galopbane, 18. januarjanuar 2024
Klampenborg Galopbane, 18. januar 2024. Foto: Stald Bent-Olsen

Vi er nu kommet godt over jul og nytår, og det er tid til i detaljer at planlægge de kommende sæsoner for årgang 2022, da der snart skal meldes til de større løb i Skandinavien.

Hestene lige nu …

Mange af hestene i den nye årgang ankom allerede til stalden umiddelbart efter efterårets auktioner. Det har betydet, at hovedparten har været rigtig godt i gang allerede inden årsskiftet. De cantrer og viser gode takter, så forberedelserne til sæsonen 2024 er godt igang.

Forhåbninger

Som altid er vi fulde af optimisme, tillid til og tro på, at den nye årgang bringer hesteejerne store øjeblikke, glædelige dage på banen og et godt samvær med os og det helt særlige miljø, som Klampenborg Galopbane byder på. Men også udenfor hjemmebanen håber vi på store præstationer såvel i Sverige og Norge.

Fælles fødselsdag

Publ.

Årsskiftet bringer altid ekstra arbejde med at justere årgange i stalden. Som bekendt har alle heste fælles fødselsdag per 1. januar. Hestene i galopsporten er kategoriseret som 2-årige, 3-årige, 4-årige og Ældre.

De fire kategorier har medført lidt flyttearbejde her på hjemmesiden. Det berører især heste født i 2019, idet de nu er at finde i kategorien Ældre heste. Se årgangene under Heste.