Arkiv - marts 2024

Staldrundgang 2024 – endnu et succesarrangement!

Publ.

Lørdag den 23. marts 2024 var Klampenborg Hesteejerforening traditionen tro vært for årets Staldrundgang. Staldrundgang er tegn på, at foråret er kommet, og vi er nu bevidste om, at der nu kun er tre uger til sæsonstart…

En af Lone Kaj-Nielsens fine heste var først på 'catwalken', en 2-årig hoppe American Queen (SWE)
	efter Cracksman / Frankel og ud af America Mon Amie / All American. Foto: Burt Seeger
En af Lone Kaj-Nielsens fine heste var først på 'catwalken', en 2-årig hoppe, American Queen (SWE), efter Cracksman / Frankel og ud af America Mon Amie / All American. Foto: Burt Seeger

Mængder af stærke hestekræfter var at beundre, da Bent Olsen fremviste staldens heste med fokus på 2- og 3-årige. De udgør tilsammen 32 heste, ligeligt fordelt med 16 i hver årgang. Dertil fik vi vist nogle få af staldens ældre individer.

Et veloplagt publikum kunne efter gennemgangen af det dyrebare materiale ikke være i tvivl om, at stalden står med særdeles gode kort på hånden ved sæsonstart 2024. Det skyldes ikke mindst loyale hesteejere, som år efter år investerer store summer i sporten.

Bents talent som sælger blev også luftet under fremvisningen, idet han undrede sig over, at der ikke var kø til at erhverve blandt andet en 2-årig hingst efter Havana Gold (IRE) / Teofilo (IRE) og ud af Cat O’Nine Tails (GB) / Motivator (GB), eller en 2-åring hingst efter Giant Sandman (IRE) / Footstepsinthesand (GB) og ud af Aladdin’s Angel (FR) / Kendargent (FR). Selv havde træneren svært ved at få armene ned, da han præsenterede dem!

Efter fremvisningen blev der budt på kartoffelsalat og frikadeller fra Ferdinands Catering , mens snakken gik livligt blandt de fremmødte. Tak for endnu en dejlig dag i stalden.

De mange fremmødte studerer her den 3-årige hoppe Fallen Angel (DEN), ejet af SVD A/S Foto: Ole Henrik Sørensen
De mange fremmødte studerer her den 3-årige hoppe Fallen Angel (DEN), ejet af SVD A/S. Foto: Ole Henrik Sørensen

På galopsport.dk kan man se en fotokavalkade fra dagens fremvisning med fotograf Burt Seegers linse. Bemærk, at hestene er præsenteret i alfabetisk orden, uafhængig af alder.

Noter til kalenderen

Publ.

Noter til kalenderen, forår 2024
Noter til kalenderen, forår 2024

I forårsmånederne er der mange datoer at holde øje med! Her følger nogle få!

Mandag den 19. februar var der dansk anmeldelsestermin for heste født i 2022. Dette omfatter de større 2-årsløb (med undtagelse af Auktionsløb, som allerede er meldt), samt de fem klassiske løb i 2025. Se anmeldelseslister her

Mandag den 11. marts var der anmeldelsestermin til seks af de større danske løb. Følg med i anmeldelser og forfeits på galopbane.dk. Hertil kommer naturligvis anmeldelser til Sverige og Norge – disse kan følges på henholdsvis Tävlingskalender - Svensk Galopp og Storløp i Norge - Ovrevoll Galoppbane.

Torsdag den 14. marts kl. 17.30 afholder Klampenborg HesteEjerForening (KHEF) et oplysningsarrangement vedrørende visionerne for fremtidens bane i sydsvenske BARA.

Lørdag den 23. marts ses vi til Staldrundgang i Klampenborg. Bent Olsen er på fra kl. ca. 11. Staldrundgang er arrangeret af Klampenborg HesteEjerForening (KHEF).

Hest til start

Tirsdag den 2. april er vi klar med Anmeldelser til 1. løbsdag på Klampenborg. Vægtansættelser publiceres to dage senere og mandag den 8. april Starterklæres

Sæsonpremierer

- Klampenborg, lørdag den 13. april
- Bro Park, onsdag den 17. april
- Jägersro, søndag den 21. april
- Øvrevoll, torsdag den 25. april

KHEF Generalforsamling

Fredag den 5. april

KHEF Derbydiskussion

Fredag den 5. april Derbydiskussion, arrangeret af Klampenborg HesteEjerForening (KHEF)

Dansk Galops Generalforsamling

Klampenborg, lørdag den 13. april efter sidste løb.